I LJUBAVNICA UČESTVOVALA U LIKVIDACIJI NUSRETA DESTANOVIĆA!? Svi se pitaju zašto!

Autor:

Hronika

10.02.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nusretu se trag izgubio u četvrtak, a danas je pronađeno njegovo telo. Sumnja se da je ubica posle zločina pobegao u Nemačku.

I LJUBAVNICA UČESTVOVALA U LIKVIDACIJI NUSRETA DESTANOVIĆA!? Svi se pitaju zašto!

Foto: Rina, Facebook

Nusret Destanović iz Tutina, za kojim se tragalo od četvrtka, pronađen je mrtav u bunaru nakon tri dana potrage. Sumnja se da ga je likvidirao muž žene sa kojom se viđao, ali i da je on imao saučesnike.

Nusret je nađen na dnu bunara, sav pretučen, u blizini kuće svog ubice. 

Kako je rekla rođaka žrtve za medije, mladiću iz Tutina je presudio bivši suprug žene sa kojom se povremeno čuo. Porodica sumnja da je u ubistvu učestvovalo više osoba, među kojima i devojka, (bivša) žena glavnoosumnjičenog sa kojim se Nusret navodno viđao, kao i da su ga trojica muškaraca tukla.

- Sumnjamo da je ona to namerno uradila u tandemu sa bivšim mužem, ali i dalje nismo sigurni zašto - kažu rođaci.

Naime, bivši muž žene s kojom se čuo je Nusretu poslao poruku sa njenog broja telefona, tražeći da dođe kod nje. Misleći da ga je ona pozvala, Nusret je po dogovoru došao da se nađe sa njom, a onda su ga trojica muškaraca sačekala i tukla, pojašnjava njegova rođaka.

Podsetimo, Nusretu se trag izgubio u četvrtak, a danas je pronađeno njegovo telo. Sumnja se da je ubica posle zločina pobegao u Nemačku.

Priča se da su žrtva i ubica rođaci.

Poslednji put mladić je viđen u četvrtak, 8. februara 2024. godine. Nusret je bio u svom vozilu, "golf IV", na benzinskoj stanici u selu oko 2 sata posle ponoći. Nakon te noći, svaki trag o njemu je nestao, što je dovelo do zabrinutosti njegove porodice i prijatelja.

Automobil sa istim registarskim brojem pronađen je u Ulici Kozaračka u Novom Pazaru. Prema nezvaničnim informacijama, automobil je na tu lokaciju dovezao rođak Nusreta Destanovića, koji je glavnoosumnjičeni za njegovo ubistvo.

Vozilo je, čim je pronađeno, po nalogu dežurnog tužioca, odvedeno na plac Policijske uprave Novi Pazar. Pre toga pronađena je i njegova vozačka dozvola.

Odmah po prijavi nestanka, inače, brojni ljudi iz Novog Pazara, kao i policija uključili su se u potragu za nestalim mladićem, čije je telo, nažalost pronađeno, iako su se svi nadali da će se živ i zdrav vratiti kući.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading