HOROR U KOVAČICI! Muškarac se UBIO iz poluatomatske puške! Pretio bivšoj ženi, pa presudio sebi!

Autor:

Hronika

05.05.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac upao u stan bivše žene sa kojom imao petoro dece, pretio, bacao stvari, pa pucao sebi u usta!

HOROR U KOVAČICI! Muškarac se UBIO iz poluatomatske puške! Pretio bivšoj ženi, pa presudio sebi!

Foto: shutterstock

Rano jutros došlo je do tragičnog događaja u Kovačici kada se četrdesetšestogodišnji M.S. ubio iz poluautomatske puške nakon što se posvađao sa bivšom suprugom.

Kako se navodi, tragičnom činu prethodio je njegov odlazak kod bivše supruge (39), sa kojom ne živi duže vreme.

- Oko 22. 30 došao kod bivše žene (39) sa kojom ima petoro dece i posvađao se sa njom, a zatim pobacao stvari po stanu u kojem ona živi. Pretio je i da će da se ubije iz puške. Potom se uputio u atar mesta, a njegova bivša žena je obavestila o svemu policiju, koja je ubrzo došla na lice mesta - priča izvor.

Nakon višečasovnih pregovora, Miroslav S. se ubio iz poluautomatske puške (PAP), tako što je pucao sebi u usta.

U Policijskoj upravi Pančevo je potvređno da se nemio događaj dogodio u Kovačici.

- Prijavu od A. S. za nasilje smo primili oko 22. 30 sati i policija je odmah reagovala. Nažalost, M.S. je sebi u jutarnjim časovima pucao u glavu. Na lice mesta je izašao viši javni tužilac u Pančevu i naređena je obdukacija - rečeno je u PU Pančevo, prenosi Kurir.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading