"UMESTO DA SLAVIMO NJEN ROĐENDAN, MI JE ISPRAĆAMO NA VEČNI POČINAK..." Porodica danas sahranjuje Lelu - Nikola je ubio nožem, pa ISTIM sebi prerezao grkljan!

Autor:

Hronika

18.05.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećnu ženu, kako se sumnja, kobnog dana oko 17 sati ubio je emotivni partner Nikola Lazarević (45) iz Požarevca.

"UMESTO DA SLAVIMO NJEN ROĐENDAN, MI JE ISPRAĆAMO NA VEČNI POČINAK..." Porodica danas sahranjuje Lelu - Nikola je ubio nožem, pa ISTIM sebi prerezao grkljan!

Foto: Društvene mreže

Lela Stojadinović (55) iz Požarevca koja je prvo brutalno pretučena, a potom zverski zaklana u sredu popodne u stanu svoje majke na Novom Beogradu, biće danas sahranjena i to samo dan pre svog rođendana.

Podsetimo, nesrećnu ženu, kako se sumnja, kobnog dana oko 17 sati ubio je emotivni partner Nikola Lazarević (45) iz Požarevca.

Naime, Nikola je navodno, došao u stan Leline majke koja je nekoliko dana pre toga otišla u banju. Posvađali su se, a zatim je Lazarević nasilnički nasrnuo na nesrećnu ženu i pretukao je pesnicama, da bi potom uzeo kuhinjski nož i ubio je.

 Nakon toga ubica je istim tim krvavim nožem sebi prerezao grkljan. Njihova tela pronašao je Lelin sin (23).

- Lela je zverski ubijena pet dana pre svog 55 rođendana, a mi je sahranjujemo samo dan pre rođendana. Prevelika tuga... Umesto da slavimo, mi je ispraćamo na večni počinak - kaže Kurirov sagovornik.

Porodica će Lelu Stojadinović sahraniti na starom požarevačkom groblju u 12 sati.

Podsetimo, žitelji zgrade u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu pre zločina iz stana na četvrtom spratu čuli su vrisku, galamu i psovke. Kada se galama stišala, jedan od zabrinutih komšija pozvao je Lelinog sina koji je ubrzo došao do stana.

- Mladić je izašao izbezumljen i ubledeo iz stana. Zatekao ih je u lokvi krvi jedno pored drugog - rekle su za Kurir komšije.

Nikola Lazarević, prema rečima prijatelja, bio je poznati autolimar iz Požarevca i držao je svoju šlep službu.

- Čuli smo da je ubio neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je njemu ta žena mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu. Ja sad ne mogu da tvrdim da mu je ubijena bila devojka, nisam ih nikada video zajedno, niti znam ko je ta žena. Čudna situacija - rekao je juče za Kurir prijatelj Lazarevića.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje slučaja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading