DRŽAVLJANIN CRNE GORE TUKAO I SILOVAO SUPRUGU! "Držao mi je nož pod grlom!" Zlostavljao je NAJSTRAVIČNIJE, a OVO je razlog

Autor:

Svet

18.05.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga optuženog je pred tužiocem detaljno opisala pakao koji je prošla tokom njihovog braka

DRŽAVLJANIN CRNE GORE TUKAO I SILOVAO SUPRUGU! "Držao mi je nož pod grlom!" Zlostavljao je NAJSTRAVIČNIJE, a OVO je razlog

Foto: Shutterstock

Tridesetdvogodišnji E.Š. iz Rožaja nalazi se pred sudom zbog optužbi za silovanje, nasilje nad bivšom suprugom i zlostavljanje.

Nakon sprovedene istrage, Više državno tužilaštvo u Podgorici je podiglo optužnicu protiv njega i predalo je Višem sudu na dalje postupanje.

Strahovita ispovest o zlostavljanju

Bivša supruga optuženog je pred tužiocem detaljno opisala pakao koji je prošla tokom njihovog braka.

Tvrdi da je bila izložena fizičkom nasilju, pretnjama smrću i silovanju.

Navodi da je doživljavala batine, bila primorana na intimne odnose protiv svoje volje i da je čak držana pod prismotrom i kontrolom.

Njena izjava otkriva da je trpela zlostavljanje još od perioda dok su bili vereni, a fotografije povreda koje je pretrpela jasno svedoče o brutalnosti kojoj je bila izložena.

Uhapšen nakon saslušanja

Nakon saslušanja u tužilaštvu, E.Š. je uhapšen zbog sumnje da je počinio teške zločine, među kojima je i silovanje.

Iako je negirao krivicu tokom saslušanja, postupak je nastavljen, a sud je doneo odluku o njegovom zadržavanju u istražnom zatvoru.

Reakcija okoline i strah žrtve

Nakon hapšenja, rodbina optuženog je, prema informacijama "Vijesti", počela da vređa oštećenu. Ova situacija dodatno je uznemirila žrtvu, koja sada strahuje ne samo za svoj život, već i za bezbednost članova svoje porodice.

Zabrana napuštanja boravišta

Podgorički Viši sud je uvažio žalbu Višeg državnog tužilaštva i odredio meru zabrane napuštanja boravišta za E.Š. - opština Rožaje.

Ova mera dodatno ograničava kretanje optuženog i stavlja ga pod nadzor pravosudnih organa.

Kako se suđenje bude nastavljalo, javnost će saznati više o detaljima ovog slučaja, a sud će doneti odluku o krivici optuženog.

Svedočenje žrtve ostavlja snažan utisak i ukazuje na ozbiljnost optužbi koje su iznete protiv E.Š.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading