PRVE FOTOGRAFIJE MESTA NUSRETOVOG UBISTVA: Asfalt natopljen krvlju (FOTO)

Autor:

Hronika

10.02.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovo delo sumnja se da ga je učinio Nusretov rođak koji je u bekstvu.

PRVE FOTOGRAFIJE MESTA NUSRETOVOG UBISTVA: Asfalt natopljen krvlju (FOTO)

Foto: RINA

Potraga za nestalim Nusretom Destanovićem završila se tragično, jer su vatrogasci iz bunara izvukli njegovo telo, čime su najcrnje slutnje potvrđene. Prema prvim informacijama sa terena, mladić je prvo pretučen usled čega je preminuo, a kasnije bačen u bunar. Za ovo delo sumnja se da ga je učinio Nusretov rođak koji je u bekstvu.

- Do nas dolaze mnoge priče, a šta je istina znaju samo oni. Mi smo čuli da se sa svojim rođakom posvađao kod pumpe, jer je Nusret bio u ljubavnoj vezi sa njegovom ženom. Nakon verbalne svađe, usledio je fizički obračun gde je Nusreta izudarao motkom te je on preminuo. Potom je, kako se pretpostavlja, telo ubacio u auto, odvezao do sela i bacio u bunar. Sumnja se da je počinilac već pobegao u Nemačku. Žena je na saslušanju u policiji - kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Na mestu gde je došlo do fizičkog obračuna na pumpi u selu Karajukića bunari, i dalje su vidljivi tragovi krvi koja po svemu sudeći pripada nesrećnom Nusretu. Ovaj tragičan događaj ostavlja trag u selu i lokalnoj zajednici, dok se policija i dalje trudi da locira počinioca i privede ga pravdi.

Ova tužna priča o ljubavnom trouglu, fizičkom obračunu i tragičnoj smrti mladića Nusreta Destanovića ostavlja dubok utisak na sve koji su čuli za nju. Dok se istina polako razotkriva, zajednica se nada da će počinilac biti priveden pravdi i da će porodica mladića moći da pronađe mir nakon ovog teškog gubitka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading