BLEKIJA NASILNIK TUKAO DO SMRTI ZBOG 390 DINARA, A NAKON ZLOČINA URINIRAO PO NJEMU: Ulični svirač kog je Novi Sad obožavao ubijen pre tačno dve godine

Autor:

Hronika

09.02.2024

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova smrt ostavila je prazninu među onima koji su uživali u njegovoj muzici i prisustvu na ulicama grada.

BLEKIJA NASILNIK TUKAO DO SMRTI ZBOG 390 DINARA, A NAKON ZLOČINA URINIRAO PO NJEMU: Ulični svirač kog je Novi Sad obožavao ubijen pre tačno dve godine

Foto: youtube.com/BLEKI NOVI SAD

Pre tačno dve godine, u Kosovskoj ulici u Novom Sadu, dogodio se tragičan incident koji je potresao celu zajednicu. Kristijan Kostić, poznat kao Bleki, izgubio je život nakon što ga je Žarko Riđički svirepo pretukao zbog svega 390 dinara. Ovaj događaj ostavio je dubok trag na mnogima, posebno zbog brutalnosti koja je zabeležena na sigurnosnim kamerama.

Snimci sa sigurnosnih kamera zabeležili su jezivu scenu u kojoj je Riđički nasilno napao Kostića. Prvo ga je udario u glavu, nakon čega je nastavio da ga šutira i gazi. Ovo nasilje je kulminiralo time što je Riđički, dok je Kostić ležao nepomično, urinirao po njemu. Ove jezive slike ostavile su snažan utisak na javnost i dodatno potresle već potresenu zajednicu, prenosi Kurir.

Kristijan Kostić, poznat kao Bleki, bio je omiljeni ulični svirač među Novosađanima. Njegova smrt ostavila je prazninu među onima koji su uživali u njegovoj muzici i prisustvu na ulicama grada. Mnogi su se sećali Blekija sa osmehom na licu, a njegov tragičan kraj bio je šok za mnoge.

Nakon ovog brutalnog napada, Žarko Riđički osuđen je na 18 godina zatvora. Sud je uzeo u obzir jezive snimke sa sigurnosnih kamera prilikom donošenja presude. Riđički je morao da odgovara za svoje postupke, a njegova osuda donela je barem neki vid pravde za porodicu i prijatelje Kristijana Kostića.

Blekijeva smrt predstavljala je veliki gubitak za Novi Sad. Njegova prisutnost na ulicama grada bila je deo jezička Novog Sada, a njegova muzika donosila je radost i osmeh mnogima. Njegovo nasilno i tragično umiranje ostavilo je prazninu koja se i danas oseća među onima koji su poznavali i voleli ovog talentovanog uličnog svirača.

Tragična smrt Kristijana Kostića, poznatijeg kao Bleki, ostavila je veliki utisak na Novi Sad. Jezivi snimci sa sigurnosnih kamera, brutalnost napada i sudbina njegovog napadača duboko su potresli zajednicu. Njegova smrt ostavila je prazninu među onima koji su voleli njegovu muziku i prisustvo na ulicama grada, ali će Bleki zauvek ostati deo jezička Novog Sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading