OVO JE MOTIV JEZIVOG UBISTVA KOD NOVOG SADA: Mustafa hladnokrvno ubio komšiju

Autor:

Hronika

05.02.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mustafa D. (28) je ušao u kuću svog 71-godišnjeg komšije Dušimira P. i izvršio strašan zločin, oduzevši mu život.

OVO JE MOTIV JEZIVOG UBISTVA KOD NOVOG SADA: Mustafa hladnokrvno ubio komšiju

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U noći između petka i subote, u mirnom delu grada, desilo se brutalno ubistvo koje je potreslo celu zajednicu.

Mustafa D. (28) je ušao u kuću svog 71-godišnjeg komšije Dušimira P. i izvršio strašan zločin, oduzevši mu život.

Motiv ovog užasnog čina sumnja se da je bio novac, a ceo slučaj je potresao i šokirao mnoge, kako komšije, tako i celu lokalnu zajednicu.

Dušimira P. je pronašao njegov sin I. P., koji je odmah obavestio policiju o strašnom događaju.

Uz brzu i efikasnu akciju, policija je već u subotu identifikovala i pronašla osumnjičenog, kao i novac koji je navodno oduzeo žrtvi. Osumnjičenom Mustafi D. je određeno zadržavanje do 48 sati, a biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Prva sumnja policije je bila usmerena ka sinu I.P. zbog navodnih loših odnosa sa ocem i činjenice da je telo navodno pomerano.

Međutim, kasnijom istragom utvrđeno je da je za ubistvo osumnjičen upravo Mustafa D. (28), inače komšija ubijenog. Motiv se krije u koristoljublju.

Da podsetimo, u Ulici Matice Srpske,u Čeneju, 72-godišnji Dušimir P. postao je žrtva strašnog zločina. Prema informacijama koje je saznala redakcija Telegrafa, slučaj je prijavio sin I.P. (45), koji je pozvao policiju nakon što je zatekao oca u kući, okruženog lokvom krvi, bez znakova života.

Prva patrola koja je stigla na mesto događaja zatekla je sina I.P. koji je prijavio slučaj, kao i nesrećnog Dušimira P. kako leži u lokvi krvi. Nažalost, dolazak Hitne pomoći nije mogao promeniti tužan ishod - konstatovana je smrt.

Policija je, nakon detaljne istrage, prvobitno sumnjala na sina I.P. zbog navodno loših odnosa sa ocem, kao i zbog činjenice da je telo navodno pomerano. On je uhapšen, a određeno mu je zadržavanje. Međutim, kasnija istraga otkrila je da je za ubistvo osumnjičen Mustafa D. (29), inače komšija preminulog, a da bi motiv zločina moglo biti koristoljublje. Mustafa D. je odmah uhapšen, takođe mu je određeno zadržavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading