"NE MOGU DA PRIČAM... ČEKAM DA MI DOVEDU SINA"! Majka ubijenog Igora u Smederevu jedva stoji na nogama - celo selo u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Hronika

23.01.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je usmrćen sa više uboda u stomak.

"NE MOGU DA PRIČAM... ČEKAM DA MI DOVEDU SINA"! Majka ubijenog Igora u Smederevu jedva stoji na nogama - celo selo u ŠOKU! (FOTO)

Foto: republika, facebook

Juče je došlo do smrtonosnog incidenta u Smederevu u kojem je život izgubio Igor I. (37) iz sela Lugavčina kod Smedereva. Kako je prethodno izveštavao portal Republika.rs, preminuli mladić bio je zaposlen u vodovodu.

Ubica, Zoran J. (41), poznat i pod nadimkom Zoran Žorž, po informacijama njegove komšinice, je osoba čiji motiv za ovaj zločin nije jasan.

"Niko ne zna zbog čega je došlo do ovog tragičnog događaja", izjavila je komšinica osummnjičenog za ubistvo juče za naš portal.

Republika

Foto: Društvene mreže

Igor I.

Prve fotografije sa mesta gde je ubijen mladić, pogledajte OVDE.

Majka utučena

Ekipa Republike danas je u Smederevu i u rodnom selu ubijenog mladića Igora I., gde smo i našli majku ubijenog Milicu M. koja je jedva stajala na nogama i bila potpuno van sebe.

- Razumite me, nisam u stanju da pričam... Čekam da mi dovedu sina, muž je otišao po njega jedva stojeći na nogama kratko nam je rekla majka ubijenog mladića.

Inače, u rodnoj Lugavčini za ubijenog Igora kažu da je bio fin iu kulturan mladić. Otac je za dva meseca trebalo da ode u penziju, dok je majka vaspitačica i takođe za nju u selu imaju samo reči hvale.

Čuo se poslednji put sa majkom u 22 sata i posle toga joj se nije javljao - rekao nam je komšija i dodao:

- Ne znamo zbog čega je došlo do zločina, čuli smo da se priča da je dug u pitanju, ali selo kao selo, uvek se nešto priča.. -

Igorova sestra Ivana je, inače, u drugom stanju, u sedmom mesecu trudnoće, a ima i malo dete.

Od ubijenog mladića ovog jutra opraštaju se porodica i prijatelji, a više o tome pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading