PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA STRAVIČNOG UBISTVA U SMEDEREVU: Ovde je pronađeno Igorovo telo, u kući ubice jeziv prizor (FOTO)

Autor:

Hronika

23.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igorovo telo je pronađeno u blizini kuće osumnjičenog Zorana J.

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA STRAVIČNOG UBISTVA U SMEDEREVU: Ovde je pronađeno Igorovo telo, u kući ubice jeziv prizor (FOTO)

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Mesto gde je pronađeno Igorovo telo

Juče je u Smederevu došlo do ubistva u kom je život izgubio Igor I. (37) iz sela Lugavčina kod Smedereva.

Kako je portal Republika.rs već pisao, ubijeni mladić je bio zaposlen u vodovodu.

Ubica, Zoran J. (41), poznat je takođe i pod nadimkom Zoran Žorž, a kako nam je rekla njegova komšinica, "ne zna se zbog čega je došlo do ovog zločina".

Ipak, kako je portal Republika.rs nezvanično saznao, do sukoba je došlo zbog novca, odnosno zbog omanjeg duga.

Danas su na mestu zločina policijska traka, koja opkoljava dva automobila ipred kuće u kojoj je uhapšen Zoran. U ulici je muk, ne može se ništa čuti, a od prolaznika ni traga.

Kako smo juče naveli, ubijeni je službenim vozilom otišao na teren, a juce ujutru se nije vratio sa smene, zbog čega je njegov otac prijavio nestanak policiji, koja ga je pronašla uz pomoć GPS lokacije automobila.

Njegovo telo je pronađeno u blizini kuće osumnjičenog Z. J. (41), koga su policajci pronašli u kući nakon toga. Oni su razvalili ulazna vrata i zatekli ga krvavog, a u objektu su takođe otkrili tragove krvi.

Ubijeni i osumnjičeni su pre sukoba bili na slavi kod poznanika.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su danas Z. J. (41) zbog  postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

On se sumnjiči da je noćas poznaniku, sa kojim je prethodno bio na proslavi slave, a zatim i u jednom ugostiteljskom objektu, u svojoj kući zadao više uboda nožem u predelu stomaka. 

Nakon toga je, kako se sumnja, telo muškarca izneo iz kuće i ostavio u dvorištu.

Brzom i efikasnom akcijom, policijski službenici su, posle prijave nestanka  tridesetšestogodišnjeg muškarca, pronašli njegovo beživotno telo u dvorištu kuće osumnjičenog u Smederevu.

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading