DRAMATIČNA SCENA KOD KAĆA: Automobil u potpunosti izgoreo!

Autor:

Hronika

04.02.2024

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom, nije bilo povređenih osoba u ovom incidentu.

DRAMATIČNA SCENA KOD KAĆA: Automobil u potpunosti izgoreo!

Foto: shutterstock

U blizini Kaća, na putu ka selu Budisava, došlo je do iznenadnog incidenta koji je uzburkao lokalnu javnost. Automobil je iznenada zahvatio plamen, a vest o ovom događaju brzo se proširila društvenim mrežama. Prema informacijama objavljenim na 193ns_rs, srećom, nije bilo povređenih osoba u ovom incidentu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 193_ns (@193ns_rs)

 

Brza reakcija vatrogasaca

Na licu mesta su se odmah našli pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Budisava, spremni da pruže pomoć i reše situaciju. Uz njihovu pomoć, stigli su i vatrogasci iz Novog Sada, spremni da pruže dodatnu podršku i efikasno se izbore sa požarom.

Važnost dobrovoljnog vatrogasnog društva

Incidenti poput ovog naglašavaju koliko je važno imati dobrovoljna vatrogasna društva koja su brzo odazivaju i spremna da deluju u zaštiti zajednice. Njihova brza reakcija može biti ključna u sprečavanju većih šteta i očuvanju ljudskih života.

Svest o bezbednosti u saobraćaju

Ovaj incident takođe podseća vozače na važnost redovnog održavanja vozila i svest o bezbednosti u saobraćaju. Iako detalji uzroka požara nisu još uvek poznati, redovna provera stanja vozila može pomoći u sprečavanju sličnih situacija.

Na sreću, ovaj incident nije rezultirao povredama, zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca. Važno je da lokalna zajednica ostane ujedinjena u podršci jedni drugima u situacijama poput ove, te da zajedno rade na unapređenju bezbednosti u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading