UDALA SE NAŠA PEVAČICA: Učestvovala u "Zvezdama Granda", stala sa kolegom na LUDI KAMEN! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Denić izgovorila sudbonosno "DA"!

UDALA SE NAŠA PEVAČICA: Učestvovala u "Zvezdama Granda", stala sa kolegom na LUDI KAMEN! (FOTO)

Foto: instagram.com

Kristina Denić, nekadašnja članica benda "Ministarke", nedavno se udala za svog partnera Stefana, takođe pevača. Njihovo venčanje izazvalo je pravu buru na društvenim mrežama, a fanovi su bili oduševljeni kada su videli slike i snimke sa ceremonije.

Kristina se povukla iz javnosti pre nekoliko godina, ali se njen povratak desio na veoma poseban način - venčanjem sa Stefanom. Njih dvoje su izgovorili sudbonosno "da" u prisustvu porodice i prijatelja, a slike sa venčanja otkrivaju da su oboje bili presrećni tog dana.

Kristina je nosila venčanicu sa otvorenim ramenima i dubokim šlicem, ukrašenu čipkom, dok je Stefan izabrao klasično odelo bež boje. Njihov modni izbor bio je tema brojnih komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se složili da su izgledali prelepo i elegantno.

Kako je par došao po mladu, izazvali su pravi haos u ulici u kojoj žive, čak je i zakrčena. Slavlje se nastavilo u jednom restoranu, gde su njihovi gosti mogli da uživaju u veselju i proslavi njihove ljubavi.

Republika

Foto: ATAImages

Pevačica Kristina Denić

Prvi ples mladenaca zabeležio je i objavio na društvenim mrežama Darko Dobričanin, dečko Aleksandre Mladenović. Njihov prvi ples bio je trenutak koji su mnogi sa nestrpljenjem iščekivali, a nema sumnje da će slavlje trajati do duboko u noć.

Kristina Denić i Stefan su dokazali da je ljubav jača od svega, a njihovo venčanje ostavilo je snažan utisak na javnost, ostavljajući fanove u iščekivanju da vide šta će sledeće doneti za ovaj pevački par.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading