AUTOMOBILI ZGUŽVANI OD SILINE UDARA: Prvi snimci stravične nesreće kod Kaća (VIDEO)

Autor:

Hronika

02.02.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, povređena su tri muškarca od 68, 30 i 54 godine, kao i žena stara 51 godinu.

AUTOMOBILI ZGUŽVANI OD SILINE UDARA: Prvi snimci stravične nesreće kod Kaća (VIDEO)

Foto: instagram.com/nsuzivo.rs

Danas oko 14 sati, na putu Kać - Novi Sad, dogodio se lančani sudar pet vozila, koji je rezultirao povredom četiri osobe. Snimak sa lica mesta prikazuje vozila koja su bukvalno spljoštena od siline udara, svedočeći o razmerama nesreće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Detalji lančanog sudara

Prema rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, povređena su tri muškarca od 68, 30 i 54 godine, kao i žena stara 51 godinu. Oni su nakon pružene inicijalne medicinske pomoći prevezeni u Univerzitetski klinički centar Vojvodine u svesnom i stabilnom stanju.

Reakcija hitnih službi

Hitna pomoć i policija odmah su reagovale na poziv za pomoć, pružajući neophodnu medicinsku negu povređenima i vršeći uviđaj na licu mesta. Brza i efikasna reakcija ovih službi od izuzetne je važnosti u situacijama poput ove, gde su ljudski životi ugroženi.

Apel za oprez u saobraćaju

Ova nesreća još jednom naglašava važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i odgovorni za volanom, kako bi se smanjio rizik od ovakvih tragičnih događaja.

Očekujemo dalji razvoj situacije i nadamo se brzom i uspešnom oporavku povređenih osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading