HIT SNIMAK! Prekinuo intervju gradonačelnika, pa se potukao sa obezbeđenjem (VIDEO)

Autor:

Svet

29.04.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek uhapšen nakon što je poremetio intervju gradonačelnika i napao službenika obezbeđenja

HIT SNIMAK! Prekinuo intervju gradonačelnika, pa se potukao sa obezbeđenjem (VIDEO)

Foto: printskrin


Čovek iz američkog grada San Hozea uhapšen je nakon što je prekinuo intervju gradonačelnika i sukobio se sa članom obezbeđenja. Policija je saopštila da je gradonačelnik Met Mahan davao intervju lokalnoj televiziji KRON4 u centru grada kada je Vezli Polard ušao u kadar i počeo vikati prostote na gradskog lidera. Odeljeni policajac odmah je reagovao, ali je Polard nastavio fizički napadati. Nakon trominutne borbe, uz pomoć nekoliko prolaznika, policajac je uspeo da savlada Polarda, kako je preneo "Kurir".

Polard je optužen za napad na policajca i pušten je iz pritvora uz uslov da se drži na udaljenosti od najmanje 250 metara od Mahana i policajca.



Incident se desio tokom intervjua gradonačelnika Met Mahana sa lokalnom televizijskom stanicom KRON4, gde je razmatrao važne teme za grad. Neočekivano prekidanje od strane Vezli Polarda ne samo da je poremetilo intervju, već je dovelo do fizičkog sukoba, uzrokujući značajan nemir u centru grada.


Ono što je počelo kao verbalni poremećaj brzo se pretvorilo u fizički sukob kada je Polard napao odeljenog policajca koji je reagovao. Policajac, uz pomoć prolaznika, uspeo je da savlada Polarda nakon trominutne borbe. Brza i odlučna reakcija policajca i saradnja prolaznika bili su ključni u rešavanju situacije i sprečavanju daljeg eskaliranja.


Nakon sukoba, Vezli Polard optužen je za napad na policajca. Naknadno je pušten iz pritvora uz uslov da održava udaljenost od najmanje 250 metara od gradonačelnika Mahana i policajca koji je bio uključen u incident.

Neočekivani preokret događaja tokom intervjua gradonačelnika služi kao podsetnik na nepredvidivu prirodu javnih pojava i važnost sigurnosnih mera u takvim situacijama. Brza reakcija odeljenog policajca i saradnja prolaznika bile su ključne u upravljanju situacijom i osiguravanju bezbednosti uključenih osoba.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading