KORISNICA DOMA ZA STARE SE UDAVILA U BAZENU PORED GRADSKOG ŠETALIŠTA! Nezapamćena tragedija u komšiluku! SELA DA OMORI NA ZIDIĆU PA UPALA!

Autor:

Svet

13.05.2024

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retenzioni bazen, koji inače služi za odvod otpadnih voda, nalazi se uz šetalište, a lokalno stanovništvo je već ranije ukazivalo na probleme sa održavanjem i neprijatan smrad koji se širio sa tog mesta.

KORISNICA DOMA ZA STARE SE UDAVILA U BAZENU PORED GRADSKOG ŠETALIŠTA! Nezapamćena tragedija u komšiluku! SELA DA OMORI NA ZIDIĆU PA UPALA!

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Korisnica Doma za stare i nemoćne osobe u Zadru utopila se u retenzionom bazenu kod šetališta u ovom gradu. Direktor doma, Marko Buljat, potvrdio je ovu tužnu vest, pružajući više detalja o nesreći.

Nažalost, žrtva, koja je bila pokretna i samostalna, izgubila je život na mestu gde je uživala u jutarnjoj šetnji.

- Radi se o ženi koja je bila pokretna i samostalna. Ujutru je imala doručak, nakon čega je otišla u šetnju. Sela je pored bazena, a pošto su dečaci iz škole prekoputa bili u blizini, videli su je kako sedi na zidu. Posle nekoliko minuta više je nisu videli, tada je već pala u vodu i udavila se. S obzirom da je rodbina zatražila obdukciju, biće utvrđen tačan uzrok smrti - rekao je Buljat.

Buljat je istakao da je rodbina preminule žene zatražila obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. On je takođe naglasio da je bazen očigledno bio zanemaren kada je nesreća zadesila korisnicu doma. Ispričao je da se bazen delimično srušio pre nekoliko meseci, te da nije adekvatno saniran. Meštani su se takođe žalili na neodržavanje bazena, ističući problem smrada koji se širio okolinom.

Retenzioni bazen, koji inače služi za odvod otpadnih voda, nalazi se uz šetalište, a lokalno stanovništvo je već ranije ukazivalo na probleme sa održavanjem i neprijatan smrad koji se širio sa tog mesta. Ova tragična nesreća je dodatno podstakla meštane da istaknu probleme sa održavanjem bazena i izraze svoje nezadovoljstvo.

Ova tužna vest ostavlja gorak ukus u ustima, istovremeno pokazujući potrebu za redovnim održavanjem infrastrukture koja se koristi u lokalnoj zajednici.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading