ŽOC LJUT NAKON MEČA: ''Mnogo bi stvari moglo da se komentariše, to je veliki problem!''

Autor:

Sport

13.05.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Mali detalji su odlučili utakmicu, ali u sredu će biti drugačije'' - naveo je Željko.

ŽOC LJUT NAKON MEČA: ''Mnogo bi stvari moglo da se komentariše, to je veliki problem!''

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poveli su sa 1:0 protiv Partizana u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige, pošto su pobedili večitog rivala pred svojim navijačima rezultatom 85:82. Tradicija pobeđivanja na domaćem terenu u plej ofu regionalnog takmičenja  se nastavlja - crveno beli su uspešno preskočili prvu prepreku u misiji "povratak na tron"!

Trener crno-belih, Željko Obradović je izneo svoje utiske nakon susreta. 

- Jedna izvanredna utakmica, gde su detalji odlučili, čestitao bih Zvezdi na pobedi. Ponosan sam i zadovoljan kako je moja ekipa izgledala. Daćemo sve od sebe. Mnogo bi stvari moglo da se komentariše, neću da ulazim u to, ali da ljudi za zapisničkim stolom ne vide da se zaustavio sat, to je veliki problem. Ostalo je 24 sekundi, potom 11 sekundi za egzekuciju. To nije normalno, niti uobičajeno, neko mora da povede računa o tome. Neke stvari su jasne, ali zaista čestitam svojim igračima na borbi i svemu što su učinili večeras - rekao je Žoc.

Potom je Željko govorio o atmosferi.

- Nemam ništa o tome da kažem, vređanje u starom stilu. Njihovo pravo, naše je da budemo koncentrisani na posao. Lepa je slika kada se vidi ovoliko navijača, za to svaka čast - naveo je Obradović.

Iskusni stručnjak je dodao da su detalji odlučili utakmicu.

- Ima mnogo stvari koje su bitne, probaćemo da se što bolje spremimo. Mali detalji su odlučili utakmicu, ali u sredu će biti drugačije. Biće potrebna nova energija, da se pripremimo za male detalje, koji su uvek tu kada je plej-of serija u pitanju. ABA liga se igra ovako, odigraš četvrtfinale, pa čekaš sedam dana, pa onda polufinale, pa sedam dana, pa onda finale igraš na dva dana. Napravimo kalendar pre početka godine i nema menjanja, sem daj Bože da neko od naših klubova dođe u završnicu evropskih kupova. A i tad je stvar dogovora - istakao je strateg crno-belih.

Veruje u svoj tim.

- Njima je apsolutno jasno da su igrali dobru utakmicu, da imaju kvalitet i najiksrenije se nadam boljem rezultatom. Nijanse su odlučile. Ne verujem da će ekipa biti demotivisana - jasan je Željko.

Dotakao se Bruna Kabokla i Frenka Kaminskog.

 - To su neke stvari koje su interesantne stvari ljudima koji gledaju košarku. Učinci se prate. Kaminski je sve šuteve koje je imao, svi su bili odlični, nemam zamerku na to. Bruno je deo utakmice odigrao dobro. On je neiskusan, pa reaguje kako reaguje. Smit pokazuje da je jako važan igrač za nas. Nadam se da će biti važan u nastavku i to je to. Tako da, kada se gleda učinak ekipe, gleda se šta svi rade, a to su neke stvari koje se rade i nastavlja se u tom stilu - zakljućio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading