LJUBAVNICA NA PONOVNOM SASLUŠANJU: Rezultati dva veštačenja daće odgovore na brojna pitanja u vezi Almine smrti

Autor:

Svet

13.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Erdžis se nalazi u zatvoru Reči pod prismotrom.

LJUBAVNICA NA PONOVNOM SASLUŠANJU: Rezultati dva veštačenja daće odgovore na brojna pitanja u vezi Almine smrti

Foto: facebook printscreen

Tužilaštvo u Skadru u utorak će ponovo saslušati jetrvu Alme Arazi i maloletnu ljubavnicu supruga žene koja se sa troje dece utopila u Bojani.

Istražitelji prema navodima albanskih medija žele da razjasne mnoga pitanja o tragičnom događaju koji se dogodio 2. maja uveče kad je Alma najverovatnije bacila troje dece u Bojanu, a zatim počinila samoubistvo.

Poslednja osoba koja je razgovarala sa Almom bila je upravo njena jetrva sa kojoj je pre tragedije popila kafu u dečjoj igraonici. Istražitelji veruju da jetrva može da rasvetli odnose Alme i Erdžisa koji su zapali u bračnu krizu zbog njegove veze sa maloletnicom (17) koja je prema navodima albanskih medija trajala sedam meseci.

Rezultati dva veštačenja mogli bi da daju konačne odgovore na mnoga pitanja.

Očekuje se rezultat toksikološke analize Alme i dece dok bi trebalo da stigne i rezultat veštačenja telefona Erdžisa koji je prema navodima albanskih medija nakon nestanka supruge i mališana obrisao sve poruke koje je razmenjivao sa njom. Istražitelji su pokušali da povrate poruke kako bi se proverilo da li je bilo pritisaka i verbalnih pretnji upućenih supruzi.

Erdžis se nalazi u zatvoru Reči pod prismotrom.

Albanski mediji su došli do izveštaja zatvorskog psihologa o Erdžisu koji je nastao 2022. godine kad se nalazio u pritvoru zbog narkotika. Zatvorski psiholog navodi da je Arazi pokazao interesovanje za programe rehabilitacije nakon individualne socijalne obuke.

Takođe se navodi da je tokom dva meseca u zatvoru Arazi imao tri skajp razgovora sa porodicom i samo jedan fizički sastanak sa decom i suprugom. Tada je izjavio da ima dobru i stabilnu vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading