POZNATI PEVAČ ZATEKAO SUPRUGU MRTVU: Predozirala se u toku noći, zbog ove scene se ni dan-danas ne skida sa TABLETA!

Autor:

Zabava

23.05.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač progovorio o najmračnijim trenucima.

POZNATI PEVAČ ZATEKAO SUPRUGU MRTVU: Predozirala se u toku noći, zbog ove scene se ni dan-danas ne skida sa TABLETA!

Foto: Youtube printscreen

Goran Bare, poznat kao kontroverzni frontmen grupe Majke, živi povučeno i skriva se od javnosti, provodeći većinu vremena u svom domu u Novom Zagrebu. Pandemija koronavirusa dovela je do toga da mu budu otkazani svi nastupi, te se našao na rubu siromaštva. U potrazi za bilo kakvim poslom, Goran je istakao da je spremam da obavlja različite poslove, od di-džeja na radiju, preko prodavca do konobara, a istakao je i svoje kvalifikacije koje bi mu mogle pomoći u pronalasku posla. Iako je prošao kroz teške periode u životu, Goran je istakao da mu prijatelji priskaču u pomoć kada je najteže.

Pevač se poslednjih meseci krije od javnosti, živi povučeno i najviše vremena provodi u svom domu u Novom Zagrebu slušajući muziku i gledajući filmove, ali i u šetnjama tim delom grada. Poznato je da je bio teški zavisnik od droga, a njegova prva supruga Mirjana preminula je od predoziranja heroinom pre 26 godina.

Takođe, Goran je priznao da je nakon gubitka supruge doživeo nervni slom i dijagnostikovana mu je manična depresija. U jednom intervjuu je otkrio da je tog dana popio čak 27 tableta, što jasno ukazuje na težinu kroz koju je prolazio.

- Žalim najviše za ženom. Ja sam tada doživeo nervni slom. Probudio sam se pored nje, ali ona nije spavala, nego je bila mrtva kraj mene i to me je tako skršilo da ne možeš izaći iz kreveta. Ne zanima te ni dete, ni roditelji, i najviše bi voleo da te nema. Kad sam to osetio, doktori su mi rekli da bolujem od manične depresije i onda dobiješ brdo tableta - ispričao je Bare u intervjuu za TV Una i rekao kako je samo tog dana, pre intervjua, popio 27 tableta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading