ŠOKANTNO! Ljubavnica Alminog muža otkrila JEDNU stvar nakon tragedije - evo kako je podnela samoubistvo njegove žene i TROJE DECE!

Autor:

Svet

10.05.2024

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje vodi istragu o ovom tragičnom događaju

ŠOKANTNO! Ljubavnica Alminog muža otkrila JEDNU stvar nakon tragedije - evo kako je podnela samoubistvo njegove žene i TROJE DECE!

Foto: facebook printscreen

Nakon užasne tragedije u kojoj je Alma Arazi sa troje dece skočila u Bojanu, situacija se i dalje ne smiruje, iako je prošlo nekoliko dana.

Anila Hodža, albanska novinarka, izjavila je da Alminog muža Ergisa Arazija drže samog u ćeliji iz bezbednosnih razloga. On je uhapšen nakon tragedije, a tereti se za nasilje u porodici i podstrekivanje na samoubistvo.

Njegova ljubavnica, čiji identitet još uvek nije poznat, nalazi se u teškom psihičkom stanju i još nije ispitana u policiji.

Iako je izjavila da nije upoznala Almu, već samo decu Ergisa, policija i dalje vodi istragu o ovom tragičnom događaju. Trenutno se ispituje gde je Ergis bio u trenutku kada je Alma sa decom skočila u Bojanu.

Veštačenjem Ergisovog telefona je utvrđeno da su Alma i on živeli u istoj kući, ali dugo nisu međusobno komunicirali.

Policija takođe sumnja u izjavu zaove, koja je navodno poslednja videla Almu, pa će ona biti ponovo ispitana u narednim danima.

Podsetimo, Alma je nestala sa decom 2. maja, a njen suprug Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak.

Almino telo i telo jednog deteta izvučeni su iz reke Bojane.

Telo njene osmogodišnje ćerke pronađeno je u ponedeljak, dok je telo najstarije devojčice (9) pronađeno još u subotu, tokom neprekidne potrage.

Sutradan je Ergis uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanja samoubistva.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading