ANELI SE IPAK VRAĆA BIVŠEM MUŽU: Ovo je PRAVI RAZLOG Janjuševih muka, nikad nije doživeo ovakav TRANSFER BLAMA!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićka konačno raskrinkana - otkriven razlog zbog kog ona prosto mora da se pomiri sa Asminom Durdžićem, kako bi mogla da se vrati u svoju čaršiju.

ANELI SE IPAK VRAĆA BIVŠEM MUŽU: Ovo je PRAVI RAZLOG Janjuševih muka, nikad nije doživeo ovakav TRANSFER BLAMA!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Printskrin/RTV PINK,youtube.com/Zadruga Official

Opšta polemika koja se povela za crnim stolom oko raskida Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša i to posle bombastične veridbe pred kamerama, završena je tako što je Miljana Kulić raskrinkala Aneline najskrivenije namere s njenim bivšim mužem Asminom Durdžićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić uhvaćena u najskrivenijim namerama

Naime, poznata Nišlijka je došla do zaključka da Aneli jedva čeka da je Asmin pozove, te da bi se na keca pomirila sa njim, samo da dokaže da je bolja od njegove trenutne devojke Stanije Dobrojević, zbog koje je, kako Ahmićeva od početka tvrdi, njeno dete ostalo bez oca.

Sve ono što se izdešavalo od Amidžija, kada je odglumila ono, ona je profesionalna glumica. Janjuša ne zanimaju uopšte emotivno polupane žene kroz rijaliti. Ona je folirant, ja sam videla posle pomirenja. Da, istina je, kada smo videli Alibabu na ekranu, bila je pogubljena, mislila je da ulazi za vreme prvih reklama...Ona nije pokazala da joj se gadi. Ja mislim da Janjuš želi da je se otarasi, na keca bi se pomirila sa Asminom da bi pokazala da je bolja od Stanije. Maja je pokazivala stalno animnozitet prema Aneli, govorila je kako Aneli glumi, a Janjuš idealan... Kad ljubav umre, živi sujeta. Iz sujete bi se pomirila sa Asminom. Nema tu lj od ljubavi, pa na Uskrs naglo pomirenje, nisu izdržali dva dana, pa onda veridba transfer blama - izanalizirala je celu situaciju Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš šutnuo Aneli zbog Asmina

Podsećamo, Aneli i Janjuš raskinuli su veridbu nakon Asminovog gostovanju na Pinku, kada su učesnici "Elite" videli kako on izlazi iz studija pre uključenja novinara u Belu kuću.

Janjuš je tada shvatio da Aneli i dalje gaji osećanja prema bivšem i momentalo je ostavio.

Posle toga su usledile njihove brutalne svađe, a njih dvoje su postali stalna tema rasprava i ostalih učesnika rijalitija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading