HOROSKOP ZA SREDU 29. MAJ! Vage - oslonite se više na ČLANOVE TIMA, Bikovi - obnovićete kontakt sa BIVŠOM LJUBAVI!

Autor:

Lifestyle

29.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA SREDU 29. MAJ! Vage - oslonite se više na ČLANOVE TIMA, Bikovi - obnovićete kontakt sa BIVŠOM LJUBAVI!

Foto: Shutterstock

Vage, položaj planeta donosi vam poteškoće u pregovorima i zastoj u planovima. Neprijatan razgovor s nadređenima. Device, rivalski odnosi u firmi i prekid jedne saradnje mogu da obeleže ovaj dan na poslu. Neprijatan komentar saradnika izbaciće vas iz takta. Ribe, nepovoljan period za pregovore s poslovnim partnerima jer će neki od njih biti nepopustljivi. Neophodan je kompromis. Škorpije, glavni izazov ovog dana je da ne reagujete impulsivno u komunikaciji s nadređenima. Možete otkriti neku tajnu. Blizanci, nepovoljni aspekti donose vam zastoj u platnom prometu ili poteškoće u komunikaciji s saradnicima. Strelčevi, pripremite rezervni plan jer novac koji očekujete može da kasni. Obazrivo postupajte i ne ulazite u rizike.

Bikovi, obnovićete kontakt s bivšom ljubavi, a iz tog susreta mogu ponovo da se probude stare strasti. Rakovi, pred vama je susret sa zanimljivom i atraktivnom osobom i sve se pretvara u burnu ljubavnu romansu. Jarčevi, obnovićete vezu s bivšom ljubavi i nastaviti u pravcu u kojem ste se ranije dogovorili. Vodolije, vaš odnos s partnerom mogu obeležiti kriza poverenja i nesuglasice. Burna rasprava i argumentovane sumnje. Lavovi, razmišljate o bivšem partneru i pronalazite način kako da obnovite komunikaciju i rešite problem. Ovnovi, talas krize poverenja prožima vaš odnos s partnerom i među vama je prividni mir.

Lavovi, očekuju vas stomačni problemi.

Vaš kompletan horoskop možete pročitati OVDE

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading