NIKO TO NE RADI BOLJE OD NIKOLE JOKIĆA: Sudije dovodi do ludila, a ne mogu mu ništa

Autor:

Sport

14.05.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin pronašao foru kako da pomogne svom Denveru da pobeđuje.

NIKO TO NE RADI BOLJE OD NIKOLE JOKIĆA: Sudije dovodi do ludila, a ne mogu mu ništa

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera vratili su se iz nokdauna i posle gubitka oba meča na svom terenu u drugoj rundi NBA plej-ofa i savladali Minesotu u dva navrata u njenoj hali. Nagetsi su na taj način vratili prednost domaćeg terena, a priliku da stvari postave na svoje Nikola Jokić i drugovi imaće noćas u petom meču. Srpski as pobrao je brojne simpatije i potvrdio i u doigravanju da je zasluženo osvojio trću MVP titulu u regularnom delu sezone, a koliku pažnju dobija svedoči to što se analizira svaki detalj njegove igre.

I to ne samo kada je na parketu, već i kada stoji kraj njega, tačnije kraj aut linije. Naime, jedan navijač pomno je pratio šta Srbin radi kada izvodi loptu i obrazložio zašto misli da to ne radi niko bolje i lukavije od Jokića. Naime, on smatra da je Nikola najbolji kradljivac vremena a da pritom ne radi ništa zabranjeno.

- Nijedan igrač u NBA ligi nije tako efikasan ili očigledan u trošenju vremena kada njegov tim vodi kao Nikola Jokić. On to radi tako što odlaže vreme i tera sudije da broje do pet sekundi pre ubacivanja. Petlja sa loptom ili je doda sudijama, pa onda baci svojim saigračima. Potrošio je skoro minut vremena u četvrtoj četvrtini - piše u jednoj objavi na Tviteru, uz video snimak male prevare koju srpski košarkaš izvodi.

 

 


Ovo nije prvi put da je Nikola Jokić pokazao svoje lukavstvo na terenu. Tokom ligaškog dela takmičenja, primetili smo kako je srpski centar trošio sekunde na različite načine kako bi njegov tim imao dodatno vreme za analizu spornih situacija. Njegova sposobnost da misli unapred i pronađe kreativne načine da iskoristi pravila igre čini ga jednim od najinteligentnijih igrača u NBA ligi.

Nikola Jokić je još jednom potvrdio svoj status kao jedan od najdominantnijih košarkaša današnjice, ali i kao majstor taktike i lukavstva na terenu. Njegova sposobnost da pronađe prednosti čak i van klasičnih sportskih situacija čini ga izuzetno vrednim igračem za Denver Nagetse i nekoga ko može da utiče na ishod utakmice na neobične i iznenađujuće načine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading