UŠAO JE U ŠANK I HTEO PIĆE! Ljajić zadržan u POLICIJI! Bio je OBEZNANJEN, evo koliko PROMILA JE IMAO U KRVI!

Autor:

Sport

18.05.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji skandala.

UŠAO JE U ŠANK I HTEO PIĆE! Ljajić zadržan u POLICIJI! Bio je OBEZNANJEN, evo koliko PROMILA JE IMAO U KRVI!

Foto: Starsport

Adem Ljajić

Fudbaleru Novog Pazara Ademu Ljajiću koji je napao recepcionara hotela "Holidej In" na Novom Beogradu određeno je zadržavanje do 48 časova po nalogu nadležnog tužilaštva i protiv njega će biti pokrenuta krivična prijava u redovnom postupku.

Fudbaleri Novog Pazara od 16 časova igraju meč 36. kola Superlige protiv Železničara u Pančevu, a Ljajić i ostala delegacija kluba iz Raške oblasti bila smeštena u poznatom hotelu.

Sada su se pojavili novi detalji njegovog hapšenja i skandala koji je uzrokovao. Naime, nekadašnji reprezentativac Srbije, nakon što je recepcionara uhvatio za kragnu i pretio mu batinama, bio je u vidno alkoholisanom stanju. Ljajić je sa još jednim NN licem ušao u hotel, hteli su uđu u bar i uzmu piće, ali im je recepcioner rekao da isti ne radi, nakon čega je Adem ušao u šank, vređao ga i pretio mu, kao i NN lice. 

Prilikom obavljanja razgovora sa Ademom Ljajićem, isti je odbio da da ličnu kartu na uvid policijskim službenicima, vređao ih je i pretio, zbog čega je doveden u policijsku stanicu.

Za vreme dovođenja pretio je patroli da će ga zapamtiti, a po dolasku u stanicu pretio je rečima "Sve ću vas pobiti kao paščad". Usledilo je testiranje na alkohol, a Ljajić je imao ogronih 2,2 promila u krvi.

Ljajić je ove sezone odigrao 23 utakmice za Novi Pazar u Superligi Srbije, postigao je osam golova i uz to upisao pet asistencija.

Za reprezentaciju Srbije je odigrao 47 utakmica i postigao devet golova, dok je u karijeri branio boje Partizana, Fjorentine, Rome, Intera, Torina, Bešiktaša i Karagumruka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading