DANAS SLAVI 55. ROĐENDAN I IZGLEDA BRUTALNO: Ovo je tajna dobrog izgleda čuvene Rejčel iz Prijatelja!

Autor:

Zabava

11.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda "Prijatelja" zavodi u šestoj deceniji.

DANAS SLAVI 55. ROĐENDAN I IZGLEDA BRUTALNO: Ovo je tajna dobrog izgleda čuvene Rejčel iz Prijatelja!

Foto: Tanjug/AP

Dženifer Aniston

Dženifer Aniston danas proslavlja 55. rođendan! Iako je duboko zagazila u šestu deceniju glumica pleni i iznova zadaje domaći zadatak mlađim koleginicama.

Slavljenica je nedavno otkrila tajnu svog dobrog izgleda. Kakko je ispričala, ima četiri navike koje praktikuje da bi ostala u formi.

- Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam da jedem celovitu, svežu hranu i spavam što više mogu - rekla je zvezda serije "Prijatelji" u intervjuu za CR Fashion Book magazin.

Ovaj poslednji deo je izazovan za mene, ali je toliko važan. Osećam to kada se ne odmorim dovoljno. Pored svega toga, trudim se da vodim računa o tome o čemu razmišljam - dodala je glumica.

Republika

Foto: shutterstock

 

Jedna od važnih stavki u njenom životu je filtriranje informacija koje nas svakodnevno okružuju. Ipak, dobar trening je taj koji "radi posao".

Radujem se izazovnim časovima i osećam se snažnije i ugodnije u svom telu kada to radim. Svaki put je drugačije, mislim da nisam dvaput imala iste vežbe - rekla je Dženifer.

Kada je reč o nezi lica, bivša ljubav Breda Pita, jednog od najvećih holivudskih zavodnika, kaže:

Samo uzmite činiju ledene vode i poprskajte lice 25 puta. To je stari trik koji je Džoan Kraford radila, a koji zateže kožu.

Koliko dobro izgleda Dženifer je pokazala i na nedavnoj dodeli Zlatnih globusa, gde se pojavila u dugoj crnoj haljini modne kuće "Dolce&Gabbana". Mada su mnogi komentarisala da je previše obična, glumica je uspela da izazove pažnju javnosti i vitkom figurom pristune ostavi bez daha.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading