DŽENIFER ANISTON GRCA U SUZAMA! Slomila se na pomen Metju Perija: Nisam razmišljala o ideji da ga izgubim...

Autor:

Zabava

30.10.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se potresan snimak na kojem glumica govori o svom kolegi.

DŽENIFER ANISTON GRCA U SUZAMA! Slomila se na pomen Metju Perija: Nisam razmišljala o ideji da ga izgubim...

Foto: Youtube/ABC News

Dva dana nakon tragične smrti Metjua Perija, poznatog po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji", ponovo je isplivala potresna snimka Dženifer Aniston (54). Na ovom video snimku koji datira iz 2004. godine, slavna glumica se rasplakala dok je govorila o "teškom putu" svog kolege, čime je ponovo rasplamsala strast za ovom pričom.

Na snimku se vidi Dženifer kako se bori s emocijama dok izgovara reči o Metjuovoj bici sa zavisnošću, koja ga je dovela do pitanja koliko dugo će biti živ. Ova ispovest je ponovo obišla internet, a mnogi se pitaju da li je Dženifer unapred znala šta će se dogoditi svom voljenom kolegi.

Republika

Foto: Shutterstock

Dženifer Aniston i Metju Peri


Godine 2004., nakon završetka snimanja "Prijatelja", Dženifer je dala intervju Dajan Sojer u kojem se slomila i u suzama razgovarala o Metjuovoj borbi sa alkoholom i drogom. Dok je davala savete ostalim kolegama, Dženifer je za Metjua imala poseban osećaj i nije mogla pronaći prave reči. S tugom u očima, ona je izgovorila:

- Nismo znali. Mi, znate, nismo znali, nismo umeli da se nosimo sa tim. Znate, niko se nikada nije bavio time i nismo znali šta da radimo. Nisam razmišljala ni o ideji da ga izgubim - govorila je glumica. 


Ova snimka je samo jedan u nizu tragova koji ukazuju na Metjuevu borbu sa zavisnošću. Prema rečima glumca, Dženifer je bila prva osoba koja mu je otvoreno rekla da zna da pije. "Znamo da piješ", rekla mu je tokom snimanja "Prijatelja". Ove reči su ga dotukle, jer je shvatio da njegova tajna više nije tajna.

Metju se dva puta prijavio na rehabilitaciju, ali je bio "čist" samo tokom snimanja devete sezone "Prijatelja". Ostatak vremena je bio suočen sa svojim demonima i pokušavao da se izbori sa zavisnošću. Nažalost, njegova borba je završena tragično kada je pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu.

Zvaničan izveštaj obdukcije još uvek nije objavljen, ali izvori tvrde da je Metju preminuo utapanjem u đakuziju. Na licu mesta nije pronađena droga, a nema ni indicija o nasilnoj smrti. Ceo svet je u šoku zbog ove tužne vesti, a mnogi se već danima opraštaju od voljenog glumca i komičara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading