POLICIJA PRONAŠLA ŠTEK SA LEKOVIMA: Novi detalji misteriozne smrti Metjua Perija, ovo je KRIO u svojoj kući!

Autor: P. R.

Zabava

29.10.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se navodi, glumac je posedovao razne antidepresive, lekove protiv anksioznosti, kao i lek za hroničnu opstruktivnu bolest pluća.

POLICIJA PRONAŠLA ŠTEK SA LEKOVIMA: Novi detalji misteriozne smrti Metjua Perija, ovo je KRIO u svojoj kući!

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Vest da je čuveni Čendler Bing iz kultne serije "Prijatelji", glumac Metju Peri, iznenada preminuo u 54. godini u svom domu u đakuziju, zabezeknula je ceo svet, a po najnovijim informacijama kalifornijske policije, različiti receptni lekovi su pronađeni u njegovom domu u Los Anđelesu.

Naime, kako se navodi, glumac je posedovao razne antidepresive, lekove protiv anksioznosti, kao i lek za hroničnu opstruktivnu bolest pluća u svojoj kući, gde je u subotu i pronađeno njegovo beživotno telo. Inače, raniji izveštaji prve pomoći nisu ukazivali na prisustvo ilegalnih droga na mestu događaja, niti su sumnjali na neki zločin.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Metju Peri

Hronična opstruktivna bolest pluća, ili skraćeno COPD, odnosi se na grupu bolesti disajnih puteva koje uključuju emfizem ili hronični bronhitis. Peri je, inače, dugo bio pušač. Zvaničnici iz Los Anđelesa spremni su da obave toksikološki pregled kako bi utvrdili da li su bili prisutni neki lekovi u njegovom sistemu, ali taj proces može potrajati čak nekoliko meseci.

Podsećanja radi, kako su naveli poliicijski izvori, zvezda kultne serije pronađena je u beživotnom stanju u đakuziju, te se pretpostavlja da se udavio, najverovatnije usled srčanog udara. Njegovo beživotno telo pronašao je asistent, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć.

Republika

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia

Metju Peri

Poziv na broj 911, kako se navodi, upućen je oko 16 časova po lokalnom vremenu, a istražitelji su satima boravili u kući, dok su članovi Perijeve porodice delovali potreseno dok su stizali na lice mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading