PODELA BODOVA U DERBIJU JESENJEG DELA: Prvo poluvreme je pripalo gostima, dok su u drugom domaći imali igru!

Autor:

Sport

29.10.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se borba za prvo mesto.

PODELA BODOVA U DERBIJU JESENJEG DELA: Prvo poluvreme je pripalo gostima, dok su u drugom domaći imali igru!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru 11. kola Šumadijske okružne lige ekipa OFK Aranđelovca 1979 ugostila je sastav Šumadije iz Toponice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije, koju su držali sa 23 osvojenih bodova, dok su gosti sa jednim bodom manje bili na drugom mestu u ligi.

Utakmicu je pred oko 100-tinak gledalaca bolje otvorio gostujući tim, i već u uvodnih par minuta dva puta su izašli u "zicer" situaciju sa golmanom Jovetićem, ali je oba puta čuvar mreže Aranđelovca uspeo da odbrani svoju mrežu. 

Na isteku 20. minuta korner za goste, lopta pada u 16 metara, mladi Miloš Joksimović hvata volej i postiže gol za 1:0. Udarci iz ugla su ove sezone "boljka" OFK Aranđelovca. Fudbaleri Šumadije do odlaska na odmor stvaraju još jednu odličnu priliku, ali nisu uspeli da dupliraju svoju prednost. 

Drugo poluvreme donelo je potpuno drugačiju situaciju na terenu, od samog starta su domaći zaigrali dosta bolje i to se ubrzo isplatilo izabranicima trenera Dragutina Tatića. Malen Milivojević je bio u izglednoj prilici na ivici kaznenog prostora, ali je oboren, sudija pokazuje na slobodan udarac. Loptu je namestio Stefan Veličković, koji je ovo sezone specijalista za slobodnjake, a to je pokazao i ovoga puta, lopta završava u same rašlje gola, 1:1 u 58. minutu. 

Poneo je gol domaćina, diktirali su ritam utakmice, međutim nisu uspeli da kreiraju izglednu priliku pred golom rivala za potpuni preokret. Iz redova OFK Aranđelovca su nakon meča poručili:

- Sve u svemu, bod kojim možemo da budemo zadovoljni. Sudijska trojka sa više liste zaslužuje pohvale za pošteno i dobro osuđenu utakmicu. I dalje smo prvi na tabeli što je najvažnije.

OFK Aranđelovac 1979 - Šumadija (Toponica) 1:1 (0:1)

OFK Aranđelovac: Jovetić, Lalović, Milivojević (od 89' Ranković), Drndarević, Dabić (od 54' Borikić), Krstić, Milivojević, Veličković, Jovanović (od 84' Krunić), Ilić, Simonović (od 46' Perić)

Šumadija: Veličković, Obradović (od 71' Sretenović), Jaglić, Spakić, Jokismović, Damljanović, Obradović, Kukić, Spasić, Stakić (od 92' Ristović), Mirović (od 60' Makismović) 

Ovim remijem situacija na tabeli je ostala ista, u sledećem kolu Aranđelovac gostuje Šumadincu iz Stojnika, dok sastav Šumadije dočekuje ŽSK iz Žirovnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading