SLIKA KOJA ĆE SIGURNO OBIĆI SRBIJU: Praznik fudbala u Savinom Selu, trijumfalni niz lidera na tabeli je prekinut! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

29.10.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika požrtvovanost fudbalera Budućnosti nagrađena je jednim bodom u duelu sa Iskrom.

SLIKA KOJA ĆE SIGURNO OBIĆI SRBIJU: Praznik fudbala u Savinom Selu, trijumfalni niz lidera na tabeli je prekinut! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Budućnost Savino Selo

U okviru 12. kola PFL-a Subotica ekipa Budućnosti iz Savinog Sela ugostila je sastav Iskre iz Kucure. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 15 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za osmu poziciju na tabeli, dok su gosti bili lideri u ligi sa 29 bodova.

Komšijski derbi odigran je pred prepunim tribinama na stadionu u Savinom selu, po procenama delagata utakmici je prisustvovalo oko 400 navijača. Gosti su od prvog minuta krenuli po tri boda, napadali su centaršutevima, uglavnom preko Roganovića, ali pogotka nije bilo. Zatresla se mreža Jorgića u jednoj situaciji, ali je gol poništen zbog ofsajd pozicije fudbalera Iskre.

Opreznija igra viđena je od strane domaćina tokom prvih 45 minuta, respektovao se lider na tabeli, možda i previše u nekim situacijama. Na odmor se otišlo bez golova.

Drugo poluvreme počelo je odlično za domaćina, uvodni minuti pripali su u potpunosti fudbalerima Budućnosti, publika je bila oduševljena igrom, ali je u 50. minutu drugi žuti karton Srađanu Kovačeviću sve promenio, domaćin ostaje sa 10 igrača u polju. 

I pored brojčanog deficita, domaći nisu odustali od svog načina igre, igralo se uglavnom između dva šesnaesterca, sa par poluprilika na obe strane, ali su mreže ostale mirne. 

Utakmica je na kraju završena bez golova, velika borba tokom drugog poluvremena od strane domaćina naterala je lidera da pruži ruku rivalu, i da mu čestitka na prikazanoj igri. 

Budućnost (Savino Selo) - Iskra (Kucura) 0:0

Budućnost: Jorgić, Du. Pavlović, Klipić, S. Pavlović, Radević (od 55' Grubačić), Đuričić (od 55' Paroški), Krstović (od 55' Budić), Kovačević, Pavličević (od 46' Nađ), Pavićević, Jokić (od 73' Dr. Pavlović)

Iskra: Stupar, Sekulić, Roganović, Čovs (od 70' Mihnjak), Serdar, Malacko, Komazec, Maćiženski (od 80' Subotić), Janković, Kološnjai, Nedeljković

U sledećem kolu u Kucuru stiže Jadran iz Feketića, dok sastav Budućnosti ide na noge ekipi Njegoš iz Lovćenca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading