ARIJANA NE MOŽE BEZ SINIŠE: Mihina udovica otkrila sa čime se bori

Autor:

Sport

02.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najteže joj je kada padne noć.

ARIJANA NE MOŽE BEZ SINIŠE: Mihina udovica otkrila sa čime se bori

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Siniša i Arijana Mihajlović

Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra 2022. godine posle izgubljene duge utakmice protiv opake bolesti leukemije. Od tada njegovi najmiliji vode svakodnevnu borbu da se naviknu da žive bez njega, a najteže sve pada Mihinoj udovici Arijani Mihajlović. I dok je dan, dok je okružena najmilijima, decom i unukom, ona nekako i uspeva da se bori sa svime, ali kada legde u krevet sama nastaju problemi. Šta proživljava u tom trenutku Arijana je otkrila u nekoliko reči.

- Ne mogu da spavam - napisala je Arijana na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa Sinišom.

 

 

Podsetimo, Arijana je i u februaru poslala sličnu poruku.

- Ne mogu da spavam... Zato što na kraju, ja i dalje ne mogu da verujem. Koliko je ovo jedan neobjašnjiv osećaj - napisala je tada Arijana uz fotografiju sa Sinišom.

Arijana i Siniša izrodili su petoro dece, ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa, dok slavni as ima i vanbračnog sina Marka. Njegova supruga je nedavno otkrila koliko im teško pada to što Siniša više nije s njima. Međutim, njih je izjedalo iznutra i kada su shvatili da Miha gubi životnu bitku, a da to niko nije imao snage da mu kaže.

- Pričala sam s decom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo poslednji mesec njegovog života znali da će uskoro umreti, a on o tome ništa nije znao. Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za decu. Oni su mnogo propatili zbog toga i još pričaju o tome - rekla je nedavno gospođa Mihajlović.

Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra 2022, a ni više od godinu dana od tragičnog gubitka njegova supruga Arijana ne može da prihvati da Mihe više nema. Odlazak fudbalskog asa i trenera teško je pao svima u fudbalskom svetu, lopta je nastavila da se kotrlja bez njega, ali porodica "bombardera iz Borova" i dalje veoma pati. Gubitak voljene osobe posle poraza u borbi s leukemijom toliko izjeda Mihine najbliže da je njegova životna saputnica imala potrebu da oko ponoći okači emotivnu objavu na društvene mreže i celom svetu otkrije koliko joj je teško.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading