FURIZONO PRVO POLUVREME DOVOLJNO ZA TRIJUMF: Tim iz Karađorđeva se nalazi u odličnoj formi!

Autor:

Sport

29.10.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savladan je i sastav Ravangrada iz Sombora.

FURIZONO PRVO POLUVREME DOVOLJNO ZA TRIJUMF: Tim iz Karađorđeva se nalazi u odličnoj formi!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

U okviru 12. kola Vojvođanske lige Sever ekipa Ravangrada 2018 iz Sombora ugostila je sastav Solunca iz Karađorđeva. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za 12. mesto u ligi, dok su gosti sa jednim bodom manje bili na 11. poziciji.

Na prethodnih šest gostovanja tim iz Karađorđeva je uspeo da donese samo jedan bod, ali je od prvog minuta na ovom susretu krenuo sa velikom željom i voljom da ostvari prvi trijumf.

Na isteku devetog minuta Dušan Slijepčević poslao je loptu iza leđa mladog golmana Terzića, 1:0 za Solunac. Nastavili su gosti sa inicijativom, igrali su odlično, taktički perfektno, i ubrzo su opet zatresli mrežu rivala.

U 27. minutu Aleksandar Milikić duplira prednost gostujućeg tima, samo par minuta kasnije mladi Lazar Kosovac postavlja rezultat na 3:0. Ofanziva Solunca je nastavljena, pred odlazak na odmor Milikić drugim pogotkom uvećava vođstvo na 4:0. 

Republika

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Bitan trijumf Solunca

Pad koncentracije i misli "sad će poluvreme" obili su se o glavi gostima. U 44. minutu dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara za domaćina, isti je uspešno realizovao Aleksa Sapožničenko, 4:1.

Na startu drugog poluvrema u redovima domaćina izvršene su tri izmene, dok su gosti nastavili sa startnih 11. Nisu imali mnogo vremena fudbaleri Ravangrada, krenuli su u totalnu ofanzivu, i učestalo su napadali golmana Slijepčevića.

Imao je domaćin inicijativu, ali je sve ozbiljnije udarce odbranio mladi čuvar mreže Solunca, dok su poluprilike uspešno otklonjene od strane gostujućih odbrambenih fudbalera.

Gosti su zbog visoko postavljenih linija rivala imali prostora na polovini domaćina, ali isti nisu uspeli da pretvore u novi pogodak koji bi u potpunosti raspršio nade Ravangrada.

Odlične partije Solunca nastavljene su i na gradskom stadionu u Somboru, gde je ekipa upisala novi trijumf, i tako je na poslednja četiri meča stigla do deset osvojenih bodova.

Ravangrad 2018 (Sombor) - Solunac (Karađorđevo) 1:4 (1:4)

Ravangrad 2018: Terzić, Basarić, Andrić, Vuletić (od 46' Lovrić), Stevanović, Ibišić, Vidaković, Đurđev (od 80' Delija), Kusonić (od 46' Pavić), Mandić, Sapožničenko (od 46' Uzelac)

Solunac: U. Slijepčević, Paripović, Arežina, Kolundžija, Samardžija, Bogićević, Milikić, D. Slijepčević (od 78' Radović), Kosovac (od 84' Kustudić), Božović, Đuranović

U sledećem kolu sastav Solunca dočekuje OFK Mladost iz Apatina, dok ekipa Ravangrada ide na gostovanje Preporodu iz Novog Žednika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading