PODELA BODOVA U ZVEZDANU: Mirković pogotkom doneo svom timu jako vredan bod!

Autor:

Sport

28.10.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako lepa priča se stvara u fudbalskom klubu Kosovo.

PODELA BODOVA U ZVEZDANU: Mirković pogotkom doneo svom timu jako vredan bod!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

U okviru 11. kola Zaječarske okružne lige ekipa Kosova iz Zvezdana ugostila je sastav . Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 13. pozicije i pet osvojenih bodova, dok su gosti sa sedam bodova više držali 10. mesto u ligi.

U oslabljenom sastavu je ušla ekipa Kosova u ovaj meč, ali to im nije smetalo da se bore od prvog minuta i da igraju sa velikom željom da postignu što bolji rezultat. Bili su gosti bolji rival tokom prvih 45 minuta na terenu, ali nisu uspeli inicijativu da krunišu pogotkom.

Mirna utakmica odigrana je do odlaska na pauzu, bez kartona i grubih startova i sa jako malo prekida na obe strane. Drugo poluvreme bolje otvaraju gosti, izvršena je i jedna izmena u njihovim redovima, i to je doprinelo boljoj igri na terenu.

Na isteku 54. minuta Srđan Stepanović savladao je golmana Savića, 1:0 za BSK. Krenuli su angažovanije od tog trenutka domaći, pokušavali su visokim presingom da stignu do rezultata, ali im to nije uspevalo.

Na isteku 71. minuta Milan Mirković, ponajbolji fudbaler domaćeg sastava postigao je pogodak vredan izjednačenja. Mirković je odmah nakon gola otrčao do svog sina koji je tokom celog meča podržavao tim iz Zvezdana, nakon njega tu su se okupili i svi saigrači, što je napravilo jedan zaista lep momenat. 

Nekoliko minuta kasnije Lazar Roža dobija drugi žuti, odnosno crveni karton, gosti ostaju sa 10 igrača u polju. Pokušavali su fudbaleri Kosova da iskoriste brojčanu nadmoć, ali do poslednjeg sudijskog zvižduka nove promene rezultata nije bilo. 

Kosovo (Zvezdan) - BSK (Bogovina) 1:1 (0:0)

Kosovo: Savić, Radovanović, Kostić, Tošić, Stanimirović, Mirković, Mitev, Klinac, Dujkić, Stančić, Đurić

BSK: S. Dibokić, Rajković, Bejić (od 85' Lapadatović), Rajković, Martinović (od 72' Stefanović (od 85' Simeonović)), Bukić, Vladanović (od 46' Stanić), Anđelković (od 72' K. Dibokić), S. Stepanović, D. Stepanović

U sledećem kolu BSK dočekuje Rgotinu, dok tim iz Zvezdana ide na noge Midžoru iz Kalne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading