REMI U GORNJEM MILANOVCU: Golmani na obe strane su "zaradili" prelazne ocene!

Autor:

Sport

28.10.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Metalcu i Dubočici, po bod.

REMI U GORNJEM MILANOVCU: Golmani na obe strane su "zaradili" prelazne ocene!

Foto: youtube.com/prvaligasrbije/printscreen

U 14. kola Prve lige Srbije ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca ugostila je sastav Dubočice iz Leskovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa osam osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za pretposlednje mesto na tabeli, dok su gosti sa 19 bili na deobi treće pozicije.

Okupilo se oko 500 navijača na stadionu u Gornjem Milanovcu, gde je ekipa Metalca odigrala prvi meč pod vođstvom novog trenera, Vladimira Otaševića. Jako tvrda i borbena utakmica od prvog minuta, dve odlične pre svega defanzivne postavke "sklonile" su loptu između dva šesnaesterca.

Ozbiljnijih prilika na obe strane gotovo da nije bilo tokom prvih 45 minuta. Oko 15. minuta golmana Dubočice "razbudio" je Vukašin Bulatović udarcem iz velike udaljenosti, ali je čuvar mreže gostiju odličnim potezom sačuvao svoju mrežu. Tim iz Leskovca je takođe tokom prvog poluvremena zapretio jednom, Milan Đokić je nadiviso svog čuvara i uputio je udarac glavom, ali je mladi Premović bio na lopti.

Republika

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Bez golova u Gornjem Milanovcu

Drugo poluvreme bilo je gotovo identično kao i prvo, može se reći da su domaći ušli nešto ofanzivnije, pokušavali su da kreiraju napade na polovini rivala, ali isti nisu bili na visokom nivou.

Najbolju priliku za vođstvo na meču kreirali su gosti, udarac Đokića je ovoga puta završio na gornjem okviru gola, situacija koja je viđena oko 80. minuta. Zapretili su i domaći u dva navrata, ali je Knežević bio siguran.

Sudar dva jaka defanzivna tima završen je po mnogima možda i očekivano bez golova.

Metalac (Gornji Milanovac) - GFK Dubočica (Leskovac) 0:0

Metalac: Premović, Jovičić, Bačkulja, Milinković (od 79' B. Mijailović), S. Milošević (od 57' Mina), Ilić (od 79' Marković), Govanni (od 57' Arambašić), Bulatović, Maksimović, V. Mijailović, N. Milošević

GFK Dubočica: Knežević, Stevanović, Đokić (od 85' Stojanović), Račić, Zdravković, Milić (od 70' Karamarko), Jovančić, Belić, Momčilović (od 70' Đorđević), Ilić (od 57' Stojev), Tasić (od 57' Savić) 

U sledećem kolu ekipa Dubočice ugostiće sastav Jedinstva sa Uba, dok će Metalac gostovati ekipi RFK Novog Sada 1921.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading