STUDENTI MINIMALCEM SAVLADALI CRVENO-BELE: Golman Terzić je na današnjem meču bio maestralan! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.10.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično drugo poluvreme.

STUDENTI MINIMALCEM SAVLADALI CRVENO-BELE: Golman Terzić je na današnjem meču bio maestralan! (VIDEO)

Foto: instagram.com/fsb/printscrenn

U okviru 12. kola Srpske lige Beograd ekipa Studentskog grada ugostila je sastav Sinđelića. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 12 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za devetu poziciju u ligi, dok su gosti sa jednim bodom manje bili na 12. mestu.

Prvo poluvreme proteklo je u nešto rezervisanijoj igri sa obe strane, domaći tim je uglavnom držao posed na svojoj strani, dok su ozbiljnije i kvalitetnije prilike kreirali gostujući fudbaleri.

Pokušao je Danilo Dragojlović u dva navrata da savlada golmana Terzića, ali je oba puta čuvar mreže domaćih ostao nesavladan. Fudbaleri Studentskog grada tokom prvih 45 minuta nisu ozbiljnije zapretili pred golom gostiju.

Drugi deo meča počeo je jednom izmenom u redovima domaćina, i to je možda uticalo i na bolju i angažovaniji igru studentana polovini rivala. Imali su odličnu priliku pred golom Markovića, ali je on ostao nesavladan u toj situaciji.

Na isteku 56. minuta udarac iz ugla za domaćina izveo je Stefan Paunović, nakon prvog udarca Barišića, lopta se opet vraća do njega, koji je drugi put smešta u mrežu, 1:0 za Studentski grad. 

Otvorili su se gosti od tog pogotka, bacili su sve karte na napad, opsedali su gol Terzića u par navrata, ali mreža domaćeg čuvara mreže je ostala mirna. Po par odličnih prilika razmenili su klubovi do poslednjed sudijskog zvižduka, ali iste nisu na pravi način realizovane, te je rezultat ostao nepromenjen.

Studentski Grad - Sinđelić (Beograd) 1:0 (0:0)

Studentski Grad: Terzić, Mladenović, Novaković, Krstović, Popadić, Barišić, Knežević (od 83' Stojanović), Paunović, Pavlović (od 91' Mrdak), Gavrilović (od 58' Džodan), Dražović (od 46' Mrđenović)

Sinđelić: Marković, Ačanski, Radoičić, Obradović, Mladenović (od 86' Šabović), Kolarević (od 79' Civrić), Milisavljević, Radlovački (od 65' Vučeljić), Andrić, Dragojlović, Đorđević

U sledećem kolu Sinđelić dočekuje Jedinstvo iz Surčina, dok će sastav Studentskog grada gostovati Teleoptiku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading