„NIŽE LIGE“ NA OBRONCIMA CERA: Pričinović po ugledu na slavne pretke vodi fudbalske bitke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prisustvovali smo još jednom niželigaškom meču koji je doneo sve ono što fudbal može da pruži.

 

Uskoro se navršava 110 godina od Cerske bitke u kojoj je srpska vojska porazila austrougarske osvajače i koja je u istoriji ostala upisana kao prva saveznička pobeda u Velikom ratu. Ekipa „Nižih liga“ našla se na severnim obroncima planine Cer, gde je prisustvovala utakmici 20. takmičarske runde Međuopštinske lige Pocerina u kojem je ekipa Pričinovića dočekala Polet iz Jalovika.

 

 

Nakon velikih uzbuđenja, mnoštva golova i rezultatskih preokreta, ali i jednog neiskorišćenog kaznenog udarca, domaćin je, pred dobro popunjenim tribinama. ostvario važan trijumf rezultatom 4:2 kojim je prekinuta negativna serija od četiri utakmice bez pobede i načinjen je prodor ka sredini tabele, mestu koje klubu apsolutno pripada.

Fudbalki klub Pričinović je osnovan 2000. godine i smatraju se klubom sa najdužim stažom u međuopštinskoj ligi i pored činjenice da je kontinuitet prekinut u takmičarskoj 2016/17 godini.

 

Po okončanju meča o aktuelnim temama razgovarali smo sa prvim čovekom sastava iz Pocerskog Pričinovića Vladanom Nikolićem koji nam je pored utisaka o odigranom susretu, govorio i o aktuelnim klupskim temama, ali i nedavnom velikom derbiju sa lokalnim rivalom, ekipom Mladosti.

Takođe, imaćete priliku da čujete i zašto je Pričinović prejak za opštinski, ali istovremeno preslab za Mačvansku okružnu ligu.

Kako je protekla naša poseta Pocerskom Pričinoviću, možete eksluzivno pogledati u petak 3. maja sa početkom od 20 časova samo na YouTube kanalu Republika news.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading