TERALI GA U PENZIJU, A ON ĆUTAO I SVIMA ZAPUŠAVAO USTA: Milan Rodić postavio rekord u Zvezdi koji teško da će neko oboriti!

Autor:

Sport

03.05.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvanredno dostignuće levog beka.

TERALI GA U PENZIJU, A ON ĆUTAO I SVIMA ZAPUŠAVAO USTA: Milan Rodić postavio rekord u Zvezdi koji teško da će neko oboriti!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je osvojila sedmu uzastopnu titulu šampiona Srbije, a Milan Rodić je postao fudbaler sa najviše trofeja prvaka u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana.

Često je nepravedno osporavan, mnogo puta se njegova izdanja nisu vrednovala dovoljno, ali rezultati vrednog levog beka govore za sebe.

Republika

Foto: Starsport

Milan Rodić protiv Lajpciga

- Mislim da mi je ovo i najveće dostignuće u karijeri, kada se uzme u obzir kakve su sve legende nosile Zvezdin dres. Drago mi je što sam postao igrač sa najviše osvojenih titula, i to u klubu za koji ceo život navijam i za koji sam maštao da zaigram. Naravno, timski uspeh je uvek ispred pojedinačnog, tako da me najviše raduje činjenica da smo osvojili sedmu titulu u nizu. Verujem da ćemo uspeti da osvojimo i Kup Srbije, jer nam je cilj i četvrta dupla kruna u nizu. Očekuje nas i proslava titule, nestrpljiv sam. Mislim da ću u ovoj proslavi titule uživati više nego u bilo kojoj ranije - rekao je Rodić.

 
Imaće Rodić priliku da trofejni konto pojača već 21. maja kada Zvezdu očekuje finale Kupa Srbije, što bi za pouzdanog defanzivca bilo 11 odličje u crveno-belom dresu. Ispred njega bi ostao samo Rajko Mitić sa 12 trofeja (računajući i Mitropa kup).
 
Iskusni defanzivac je za Crvenu zvezdu nastupio na 314 mečava. Pored velikih utakmica u Evropi, Rodić je crveno-beli dres nosio i na prijateljskim mečevima, koji su često bili mnogo jači od ligaških ili duela u kupu, kao što su susreti sa Zenitom, Fenerbahčeom, Fiorentinom, Nefčijem, Šahtjorom, Ludogorecom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading