KOSTA KECMANOVIĆ STOPIRAO EMITOVANJE SERIJE "APSOLUTNIH STO"! Priča zataškana, sve stavljeno pod ključ, a evo i zašto!

Autor:

Zabava

03.05.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epizode su odavno spremne, a još se ne zna kada će biti prikazane na malim ekranima.

KOSTA KECMANOVIĆ STOPIRAO EMITOVANJE SERIJE "APSOLUTNIH STO"! Priča zataškana, sve stavljeno pod ključ, a evo i zašto!

Foto: Tanjug/M.Milosevic, youtube/printscreen/SoKoHD(dviX)

Nova domaća serija "Apsolutnih sto" Srdana Golubovića, koja je inspirisana njegovim istoimenom fimom iz 2001. godine, već dugo čeka svoj red za emitovanje budući da je u snimljena i u potpunosti završena još prošle godine, svega mesec dana pre stravičnog zločina u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", koji je potresao Srbiju.

Kako saznaje Republika, upravo masakr koji je počinio maloletni Kosta Kecmanović na današnji dan 2023. godine, kada je hicima iz vatrenog oružja usmrtio devet vršnjaka i školskog čuvara, stopirao je emitovanje "Apsolutnih sto". Razlog za to je neverovatna sličnost između radnje serije i stvarnog događaja koji je srpsko društvo zavio u crno.

Republika

Foto: Republika, Printscreen

 

- Serija je kompletno završena davnih dana, ali i dalje sve stoji. Ono što je uradio dečak u "Ribnikaru" i način na koji je to uradio neverovatno podseća na radnju naše serije i zbog toga je ceo projekat sklonjen sa strane i čeka trenutak kada će biti prikazan. Za sada se i dalje ne zna kada će to biti - otkriva naš dobro obavešten izvor blizak produkciji, koji dodaje da bi u ovom trenutku serija "Apsolutnih sto" dodatno uznemirila javnost u Srbiji.

- Emitovanje serije bi dodatno traumatizovalo porodice ubijenih, a svakako i dalje traje sudski proces protiv dečaka ubice, pa je i to jedan od razloga zbog kojeg je ceo projekat stavljen "pod ključ" - dodaje izvor Republike.

Sama radnja serije je sporna budući da je u seriji glavna junakinja maloletna Sonja, koja uzima snajper i ubija. Razlika je u tome što Sonja ubija sina poznatog kriminalca koji ucenjuje i preti njenoj porodici, dok je Kosta Kecmanović iz ne sasvim jasnih razloga usmrtio devetoro vršnjaka i školskog čuvara.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anita Ognjanović

Iza projekta "Apsolutnih sto" stoji "Telekom Srbija", a iz ove kuće u više navrata je najavljivan pomenuti projekat, koji i dalje nije prikazan na malim ekranima. Prema našim saznanjima, predstojeća serija, rađena po istoimenom filmu iz 2001, u kojem je Vuk Kostić odigrao prvu glavnu ulogu u karijeri, imaće šest epizoda. 

Režiju i ovog puta potpisuje Srdan Golubović, Srđan Žika Todorović i Vuk Kostić će biti deo priče, ali u seriji glavnu ulogu tumači mlada glumica Anita Ognjanović, zvezda serije "U klinču". Pored nje, u seriji "Apsolutnih sto" igraju i Miodrag Dragičević, Ana Franić, Boris Isaković i drugi. Vuk Kostić ovog puta igra epizodnu ulogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Sanja

04.05.2024 17:23

Pa nije slično ništa.