RUS SAMLEO AMERIKANCA! Rubljov u FINALU Madrida!

Autor:

Sport

03.05.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sjajnoj je formi.

RUS SAMLEO AMERIKANCA! Rubljov u FINALU Madrida!

Foto: Starsport

Andrej Rubljov: Ruski teniser u petom finalu masters turnira

Ruski teniser Andrej Rubljov ostvario je značajan uspeh plasiravši se u peto finale Masters turnira u svojoj karijeri, ovoga puta na takmičenju u Madridu. U polufinalu je savladao Amerikanca Tejlora Frica rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:3, u meču koji je trajao sat i 14 minuta. Rubljov je potvrdio odličnu formu, nakon što je prethodno eliminisao Karlosa Alkaraza, koji je kasnije objavio povlačenje sa turnira u Rimu.

Dominantna igra Andreja Rubljova



Polufinalni duel između Rubljova i Frica otvoren je razmenom brejkova, a ključni gem bio je deseti, kada je Rubljov stigao do tri vezane brejk i set lopte i već prvu iskoristio. Fric je na otvaranju drugog seta propustio dve brejk šanse, a onda je u šestom gemu poklekao i otvorio Rubljovu put do finala. Ruski teniser je pokazao dominantnu igru i odlučnost, što mu je omogućilo da zasluženo stigne do finala.

Borba za trofej u Madridu

U borbi za trofej u Madridu, Andrej Rubljov će se suočiti sa pobednikom duela Feliks Ože-Alijasim – Jirži Lehečka. Očekuje se da će Ruski teniser pružiti svoj maksimum kako bi osvojio prestižni trofej na ovom Masters turniru.

Andrej Rubljov je još jednom potvrdio svoj talenat i kvalitet, te ostvario značajan uspeh plasiravši se u peto masters finale u karijeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading