PO UGLEDU NA SVETSKE VELIKANE: Smederevci prate trendove, gest za poštovanje!

Autor:

Sport

27.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub raste na svim poljima.

PO UGLEDU NA SVETSKE VELIKANE: Smederevci prate trendove, gest za poštovanje!

Foto: Instagram.com/FK Smederevo 1924

Uspeo je fudbalski klub Smederevo da se nakon tri godine vrati u prvoligaški karavan za aktuelnu sezonu, a u istoj se trenutno odlično snalazi.

Ekipa Smedereva se nakon 12 odigranih mečeva nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa 20 osvojenih bodova, bodovni saldo igrači su sakupili "uz pomoć" pet trijumfa i isto toliko remija, dok su u dve utakmice ostalih praznih šaka.

Veliku pažnju "oklopnici" pridaju i samim aktivnostima na društvenim mrežama, što je u svetu današnjeg sporta veoma važno. Trenutno instagram profil kluba prati 3077 pratilaca, uprava kluba je odlučila da kontaktira jubilarnog 3000. člana koji je pritisnuo dugem "follow" i da istog nagradi sezonskom ulaznicom za ovu seoznu.

Republika

Foto: Instagram.com/FK Smederevo 1924

Nikola i Nikola

Danas je na gradskom stadionu u Smederevu kapiten ekipe, Nikola "Piksi" Stojković uručio sezonsku ulaznicu i šampionsku majicu kluba svom imenjaku Nikolu, koji je tu čast osvojio jer je bio 3000 pratioc na Instagramu.

Iz kluba su povodom ove objave kratko poručili:

- Nikola, dobro došao u plavu porodicu! Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji prate i prepoznaju rad kluba, a mi ćemo se truditi da budemo još bolji. 

Fudbalere Smedereva ovog vikenda očekuje novi derbi susret, na svom stadionu ugostiće ekipu Kolubare koja trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli, sa samo jednim bodom manje u odnosu na predstojećeg rivala. Oklopnici se trenutno nalaze u seriji od dva vezana poraza, i što pre se nadaju da će izaći iz "krize".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading