JEDAN OD DANKINIH UBICA HOĆE DA PROGOVORI? Potraga za telom deteta bi uskoro mogla da bude okončana - PITANJE JE TRENUTKA!

Autor:

Hronika

12.05.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesec i po dana traži se telo Danke Ilić!

JEDAN OD DANKINIH UBICA HOĆE DA PROGOVORI? Potraga za telom deteta bi uskoro mogla da bude okončana - PITANJE JE TRENUTKA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Muškarac (50), koji se sumnjiči da je vozio službeni automobil kojim je 26. marta u Banjskom polju udarena Danka Ilić (2), a koji se kao i drugi osumnjičeni (50), nalazi u pritvoru do 30 dana, do sada se u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru branio ćutanjem.

Međutim, kako se saznaje, sada je došlo do preokreta u njegovom razmišljanju i očekuje se opravdano da će on umesto ćutanja sve ispričati nadležnima.

- On je otkazao svom advokatu punomoćje jer ne želi da ga on više brani. Očigledno je da je nezadovoljan njegovim savetima i načinom branjenja pred nadležnima. Osumnjičeni je zatražio da mu se dodeli advokat po službenoj dužnosti. To nas je iznenadilo jer se retko dešava da usred saslušanja osumnjičeni zatraži promenu advokata - rečno u tužilaštvu.

- Dalja procedura je takva da sledi razgovor novog advokata sa osumnjičenim. S obzirom na tok saslušanja, apsolutno svaki advokat će mu savetovati da prestane odbranu ćutanjem jer je za samog osumnjičenog bolje da ispriča sve što zna. Imajući u vidu da je drugi osumnjičeni priznao da je lično on zadavio devojčicu golim rukama, to je automatski oslobodilo sumnje da je direktni ubica baš on. Zatim, da je on bio zadovoljan odbranom ćutanja sigurno ne bi otpustio svog advokata. Ubeđeni smo da je pitanje trenutka kada će osumnjičeni dobrovoljno izneti svoju odbranu u tužilaštvu. Nadamo se da postoji mogućnost i da otkrije gde je telo malene Danke - nezvanično se saznaje od nadležnih.

Ukoliko se obistini predviđanje tužilaštva, očekuju se novi momenti u istrazi nakon što on ispriča svoju verziju dešavanja tog kobnog dana.

Podsetimo, u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru kao svedoci saslušani roditelji ubijene devojčice. Oni su svedočili u prisustvu dvojice okrivljenih. Svedočenje roditelja bilo je potresno, otac i majka su plakali.

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju, gde je iz Bora došla sa mamom i starijim bratom.

(Kurir)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
vlada

13.05.2024 09:33

Verovatno je tuzilac obecao smanjenje kazne,umesto dozivotne..

Bili Piton

13.05.2024 14:15

Treba Oskara unakrsno ispitat.

Beco idic

14.05.2024 11:04

Laze samo dabi osetijo kako je mu napole a kako mu je u zatvor oce samo fresh luft mamu mo jebem o onaj star Sve znas nego pravise budaka jegov sin priznao da je udarena danka Ili al stari kaze da jegov sin nebi nikat to uradije eeer moj Alexandra vucince oni se igraju sa tebe i tvoj policajci to trebas samo pistol Po glavi eto zaslusuje oni