NAJTEŽE GOSTOVANJE U LIGI JE USPEŠNO REŠENO: Tim iz Grabovca je pokazao da je jedan od najkvalitetnijih u prvenstvu!

Autor:

Sport

12.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rudar do ovog kola nije imao poraz na svom terenu, ali je sada Sinđelić to "pokvario".

NAJTEŽE GOSTOVANJE U LIGI JE USPEŠNO REŠENO: Tim iz Grabovca je pokazao da je jedan od najkvalitetnijih u prvenstvu!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

U okviru 29. kola Pomoravske okružne lige ekipa Rudara iz Senjskog Rudnika ugostila je sastav Sinđelića iz Grabovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije na tabeli (56 osvojenih bodova), dok su gosti sa sedam bodova više bili na drugom mestu u ligi.

Republika

Ekipa Rudara je na domaćem terenu u dosadašnjem toku prvenstva na 14 utakmica zabeležila 12 trijumfa i dva remija, i dalje je tim iz Senjskog Rudnika bez poraza pred svojim navijačima. Gosti iz Grabovca su u poslednja tri kola osvojili devet bodova, vratili su se na pobednički kolosek i zaigrali su svoju prepoznatljivu igru koja ih je krasila tokom većeg dela prvenstva.

Poveli su gosti nakon 15 minuta igre, Predrag Blagojević je doveo Sinđelić u vođstvo, međutim domaćin je ubrzo uspeo da izjednači. Nemanja Nikolić je bio siguran realizator najstrožije kazne, 1:1.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

"Sinđa" se vraća na pobednički kolosek - četvrta u nizu

Do odlaska na odmor bilo je šansi na novu promenu rezultata, ali do iste nije došlo, golmani Milenković i Marković bili su na visini zadatka. Na startu drugog dela nije bilo izmena u redovima oba tima.

Nastavak meča protekao je u gotovo identičnoj igri, jako kvalitetan meč su svi prisutni imali prilike da gledaju. Gosti su bili konkretniji u završnicima napada, i uspeli su da ponovo vrate vođstvo na svoju stranu.

Blagojević je svojim drugim pogotkom postavio rezultat na 2:1 u korist tima iz Grabovca, igrao se tada 74. minut. Šest minuta kasnije isti fudbaler je overio svoj het-trik, za ispostaviće se konačnih 3:1 u korist Sinđelića.

Rudar (Senjski Rudnik) - Sinđelić (Grabovac) 1:3 (1:1)

Rudar: Milenković, Miljković (od 61' Miladinović), NIkolić, Mišić, Stanojević, Milosavljević (od 82' Rudolf), Miljković (od 82' Čelić), Stević (od 61' Janković), Miletić (od 82' Petrov), Dimitrijević, Tavra

Sinđelić: Marković, Cvetković (od 59' Stojković), Živanović, Milojević, Dimić (od 77' Milojević), Radovanović (od 59' Vojinović), Milošević, Golubović, Kojčić, Sinđelić, P. Blagojević (od 87' S. Blagojević) 

U sledećem kolu ekipa Sinđelića dočekuje sastav Dragocveta, dok Rudar gostuje u Kolarima istoimenom timu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading