REMI KOJI NE ODGOVARA NIKOME: Navijači sigurno ne mogu biti zadovoljni ovom utakmicom!

Autor:

Sport

11.05.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako malo šansi na obe strane..

REMI KOJI NE ODGOVARA NIKOME: Navijači sigurno ne mogu biti zadovoljni ovom utakmicom!

Foto: FK Budućnost Dobanovci

U okviru 27. kola Srpske lige Beograd ekipa Budućnosti (Dobanovci) ugostila je sastav Jedinstva iz Surčina. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe petog mesta (35 osvojenih bodova), dok su gosti bili na deobi osme pozicije sa dva boda manje.

Republika

Situacija u ligi je trenutno takva, da se ne zna i dalje ko će uspeti da se spasi od ispadanja iz lige, pa je u svakom kolu svaki meč jako bitan za timove.

Klasično ispitivanje snaga je na ovom meču potrajalo, bilo je čestih prekida, uglavnom na sredini terena. Oko 150 navijača tokom prvih 45 minuta nije imalo prilike da vidi šut na gol, takođe, treba napomenuti da je igra bila takva da nije bilo ni kornera na obe strane terena.

Na startu drugog dela gosti vrše dve izmene, i to je unelo određene promene u njihovu igru. Fudbaleri Jedinstva su nakon pet minuta igre u nastavku imali odličnu šansu za vođstvo, ali je Vranašević sa svega par metara bio neprecizan.

Republika

Foto: FK Budućnost Dobanovci

Remi bez golova

Nakon toga je opet viđen period igre bez šansi, gosti su imali loptu u svom posedu, ali nisu uspevali da kreiraju izglednu priliku za vođstvo. 

 Utakmica je u prvom poluvremenu bila niskog intenziteta, suparnici su međusobno opipavali puls poput boksera u ringu. U lošu predstavu se uklopio i nesigurni sudija, seckajući igru i u nekoliko navrata je prekidajući, bez osećaja za poštovanje pravila prednosti. O dekadentnoj igri govori i podatak da nije zabeležen nijedan šut na gol bilo koje ekipe, niti udarac iz ugla.

Najbolja šansa za promenu rezultata viđena je pred sam kraj utakmice, nakon odigravanja iz kornera, Milosavljević je bio sam pred golmanom Jedinstva, ali je Novaković uspeo da uđe u šut, i da spasi svoju mrežu.

Budućnost (Dobanovci) - Jedinstvo (Surčin) 0:0

Budućnost: Slavković, Lučić (od 79' Stoisavljević), Donevski, Bakić (od 86' Milisavljević), Vučićević (od 86' Sićović), Stojanović, Bajagić, Zonjić, Tejić (od 62' Aćimov), Đurković, Mihailović

Jedinstvo: Novaković, Stanić, Matović (od 46' Hebilji), Pantazis (od 80' Sekulić), Maksimović, Mitrović, Vranešević, Puzović, Ranković (od 95' Živković), Vuković, Nešić (od 46' Mićić)

 U sledećem kolu u Surčin stiže Sinđelić, dok Budućnost gostuje Prvoj Iskri iz Bariča.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading