BULAJA VERUJE U SVOJE MOMKE: Duel protiv bivšeg prvoligaša dobra provera za budućnost!

Autor:

Sport

11.05.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posavac če ugostiti aktuelnog lidera.

BULAJA VERUJE U SVOJE MOMKE: Duel protiv bivšeg prvoligaša dobra provera za budućnost!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

U okviru 22. kola Prve beogradske lige (grupa A) ekipa Posavac Tišme (Boljevci) ugostiće sastav Bežanije, meč se igra u nedelju, 12. maja sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

Republika

Pre 11 sezona ekipa Posavca se takmičila u zonskom stepenu takmičenja, u aktuelnom prvenstvu trener Bulaja je skockao igrački kadar, i tim je opet u samom vrhu tabele, sa određenim šansama za promenu ranga. Trenutno se ekipa nalazi na trećoj poziciji na tabeli, sa 37 osvojenih bodova, što je pet manje u odnosu na drugo mesto, koje vodi u baraž, odnosno deset u odnosu na lidera.

Upravo će Posavac sutra odmeriti snage sa liderom pred svojim navijačima, gde u ovoj sezoni ima učinak od šest trijumfa, uz po dva remija i poraza. Trener Duško Bulaja je za naš portal povodom predstojećeg meča poručio:

Republika

Foto: FK Posavac Tišma

Najavni poster

- Sa optimizmom ulazimo u meč, kvalitet imamo sigurno da se nosimo sa ekipama iz vrha tabele, to smo pokazali u više navrata ove sezone, gde smo Siti i Lokomotivu dobili po dva puta, Sremčicu jednom, u drugom meču i pored sjajne igre i mnogo šansi propuštenih pretrpeli smo poraz. Bežanija nas je dobila u prvom delu, i svi u klubu verujemo da je vreme za revanš. Daćemo sve od sebe, nadamo se najboljem.

Što se tiče Bežanije, nekadašnji prvoligaš je krenuo od nule pre par sezona, bilo je potrebno određeno vreme da se klub postavi na zdrave osnove, i izgleda da je to vreme došle prošle godine kada je osvojena titula u nižem rangu. Na dobrom je putu ekipa da ponovi taj uspeh i za aktuelno prvenstvo i da se plasira u zonski stepen takmičenja.

Bežanija je u protekla dva kola zabeležila dva remija, što je dovelo do toga da je prvi pratilac sada na pet bodova zaostatka, to je solidna prednost, ali i dalje nije ništa gotovo. Potencijalni poraz za vikend na gostovanju Posavcu bi trku za titulom opet otvorio.

Posavac Tišma (Boljevci) - Bežanija

Nedelja, 12. maj od 16.30

Teren u Boljevcima

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading