RADNIK JE OVOG PROLEĆA "DRUGI TIM": Aktuelnog lidera očekuje jak rival na domaćem terenu!

Autor:

Sport

11.05.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turekovac je sada pod imperativom pobede svakog vikenda.

RADNIK JE OVOG PROLEĆA "DRUGI TIM": Aktuelnog lidera očekuje jak rival na domaćem terenu!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru 15. kola Gradske lige Leskovac ekipa Radnika 2013 (Šišince) ugostiće sastav Turekovca, meč se igra u nedelju, 12. maja sa početkom od 11 časova.

Republika

Ulogu domaćina za sutra "kaparisao" je mladi sportski kolektiv Radnika, koji je osnovan 2013. godine, i koji se trenutno nalazi na deobi pretposlednje pozicije na tabeli, sa deset osvojenih bodova. Ekipa je gotovo ceo bodovni saldo osvojila od starta nastavka prvenstva (9 bodova), preko tri trijumfa.

U prošlom kolu Radnik je gostovao trenutno drugoplasiranom timu na tabeli (Građanski) i tada je prekinuo seriju od tri vezana trijumfa, sada ekipu očekuje još jedan težak ispit, ovoga puta na domaćem terenu protiv aktuelnog lidera.

Republika

Foto: FK Turekovac

Najavni poster

Ekipa Turekovca je trenutno u najboljoj formi u ligi, u pre dva kola u derbiju prolećnog dela prvenstva tim je uspeo da savlada sastav Građanskog, i da ga skine sa liderske pozicije. Sada je do kraja sezone svaki meč "finale", pa će izabranici trenera Kirova biti pred velikim ispitom, prvi ih očekuje već sutra.

Trener tima sa stadiona "Lotrin Gaj", Aleksandar Boce Kirov je za naš portal povodom sutrašnjeg gostovanja izjavio:

- Za nas sutrašnja utakmica je kao i svaka naredna, još jedno finale i u svaku ulazimo veoma obazrivo, ali i na svaku idemo na pobedu. Veoma neugodan teren i protivnik, to su pokazali u prolećnom delu sezone jer su dosta izmenili sastav u odnosu na jesenji deo prvenstva. Očekujem veliku podršku naših navijača jer su nam oni vetar u leđa u svemu do sada učinjenom. Vidimo se.

Prvi duel ovih timova ove sezone završen je pobedom Turekovca pred domaćim navijačima rezultatom 2:1.

Radnik 2013 (Šišince) - Turekovac

Nedelja, 12. maj od 11 časova

Teren Radnika

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading