REMI PROŠLOSEZONSKIH ZONAŠA ODLUČIO ŠAMPIONA: U finiš prvenstva lider će ući sa velikom bodovnom prednošću!

Autor:

Sport

12.05.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manje-više se već zna gde ide šampionski pehar.

REMI PROŠLOSEZONSKIH ZONAŠA ODLUČIO ŠAMPIONA: U finiš prvenstva lider će ući sa velikom bodovnom prednošću!

Foto: Starsport

Ilustracija, lopta

U okviru 26. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Crnokose iz Kosjerića ugostiće sastav Lazarice, domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije na tabeli, dok su gosti bili na trećem mestu sa jednim bodom manje.

Republika

Navijači su u dobrom broju ispunili tribine Gradskom stadionu, međutim nije se očekivao ovakav meč od strane igrača oba tima, dosta prekida, žutih kartona i faulova na obe strane terena. 

Od prvog minuta domaći su imali posed na svojoj strani, stvarali su prilike, međutim gosti su uspeli na isteku desetog minuta da stignu do vođstva. Nakon prekida, na drugoj stativi sam je bio Luka Maslać, kome nije bilo teško da smesti loptu u mrežu, 1:0 za Crnokosu. 

Bili su šokirani domaći u tim trenucima, i gost je mogao to da kazni, stopostotna šansa za Božića, međutim lopta trese samo stativu. Nakon toga domaći uzvraćaju na drugoj strani, međutim Grbić nije uspeo da savlada golmana Jankovića. 

Republika

Foto: Foto FK Crnokosa Kosjerić

Teren u Kosjeriću

Na isteku 32. minuta oštar centaršut Savića preleće sve u kaznenom prostoru i završava u daljem uglu gola Lazarice, 1:1. Do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo.

Drugo poluvreme bilo je dosta borbenije u odnosu na prvi deo, međutim, uglavnom se vodila velika bitka na sredini terena, bez pravih prilika za promenu rezultata. 

Izmenama na obe strane treneri su pokušali na promene situaciju na terenu, ali do toga ipak nije došlo. Utakmica je završena rezultatom 1:1, uz sedam žutih kartona (2:5 odnos javnih opomena).

Crnokosa (Kosjerić) - Lazarica (Pilatovići) 1:1 (1:1)

Crnokosa: Cajić, Pantelić (od 80' Ostojić), Stojanović (od 70' Krsmanović), Pantić, Zarić, Savić, Grbić, Štulović, Đokić, Vukosavljević, Đurović

Lazarica: Janković, Ružić (od 89' Majstorović), Maslać, Radojičić, Božić, Makićević, U. Jovanović, S. Jovanović, Gordić, Jotić, Đokić 

Ovom remiju se najviše sigurno raduju u redovima Ježevice, aktuelni lider će sutra imati priliku da na četiri kola pre kraja prvenstva ode na devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, što će biti jako teško dostižno.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading