NOVA ODLIČNA PARTIJA SLOGE: Serija bez poraza je sada na koti "9" - Dacić nastavlja svoj golgeterski niz!

Autor:

Sport

11.05.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Kalenića nije uspeo ozbiljnije da zapreti rivalu.

NOVA ODLIČNA PARTIJA SLOGE: Serija bez poraza je sada na koti "9" - Dacić nastavlja svoj golgeterski niz!

Foto: Tanjug/AP

U okviru 26. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Sloge iz Sjenice ugostila je sastav Jedinstva iz Kalenića. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije (42 osvojena boda), dok su gosti bili na osmom mestu sa 11 bodova manje.

Republika

Jako kvalitetna partija domaćih fudbalera, od prvog minuta izabranici trenera Enka Hadžovića uzeli su loptu, kreirali su akcije, ali nisu uspevali da savladaju golmana Balčaka. 

Par izglednih prilika "upropastili" su domaći zbog brzopletosti u samoj završnici, međutim pred sam odlazak na odmor uspeo je tim iz Sjenice da stigne do prvog, a ubrzo i drugog pogotka.

Igrao se 44. minut kada je Bilal Dacić pogodio za vođstvo Sloge, samo minut kasnije Emrah Rahić pogodio je za 2:0 nakon prvog dela meča.

Republika

Foto: FK Sloga Sjenica

Kolektiv Sloge

I u nastavak meča domaći su bili konkretniji, nastavili su sa dobrom igrom i ubrzo su stigli do dva pogotka u kratkom vremenskom razmaku. Prvo je Goran Vujović nespretnom reakcijom savladao svog golmana, 3:0 za Slogu, dok je samo par minuta kasnije Dacić po drugi put na meču pogodio, njegov 20. pogodak u prvenstvu, 4:0. 

Izvršene su ubrzo sve dostupne izmene u redovima domaćina, pa je tempo igre opao. Domaći su poslednjih 20-tak minuta igrali mirnije, "odrađivali" su posao i priveli su meč kraju bez većih problema.

Sloga (Sjenica) - Jedinstvo (Kalenić) 4:0 (2:0)

Sloga: Kalender, An. Muhović, Tarić (od 58' E. Muhović), Hadžović, Dacić, Hodžić (od 63' Etović), Malićević, Am. Muhović, Vatić (od 64' Džigal), Rahić (od 58' Duran), Mulamuratović (od 58' Hadžović)

Jedinstvo: Balčak, Kolarević, Vujović, Vukosavić, Radovanović, Nikolić (od 86' Đurić), Božović, Đokić, Draškić, Bogdanović, Mićović 

Dacić je sa dva pogotka stigao do 20 golova u ligi, i trenutno je drugi strelac Zlatiborske okružne lige.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading