REMI VRŠČANA I BEOGRAĐANA: Efektan gol gostiju ostavio je jak utisak na sve prisutne na gradskom stadionu!

Autor:

Sport

27.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez pobednika na otvaranju kola.

REMI VRŠČANA I BEOGRAĐANA: Efektan gol gostiju ostavio je jak utisak na sve prisutne na gradskom stadionu!

Foto: printscreen/youtube.com/prvaligasrbije

Čast da otvore 14. kolo Prve lige Srbije imali su sastavi OFK Vršca i OFK Beograda u utakmici koja je odigrana na gradskom stadionu u Vršcu.

Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe treće pozicije i 19 osvojenih bodova, dok su gosti sa 13 više lideri na tabeli. Vršac i Beograd su u sklopu priprema za aktuelno prvenstvo već odmerili snage, tada je na Omladinskom stadionu slavio gostujući tim rezultatom 2:1.

Odličan susret viđen je u Vršcu koji je okupio oko 400 ljubitelja fudbala, otvorena igra sa obe strane rezultirala je sa par prilika u uvodnih pola sata, ali promene rezutlata nije bilo.

Na semaforu je stajao 30. minut kada je nakon ubačene lopte sa leve strane, istu spustio Nenad Stanković, ona dolazi do Saše Markovića koji spektakularnim pogotkom dovodi OFK Beograd u vođstvo od 1:0.

Republika

Foto: OFK Vršac

Remi u Vršcu

Radovali su se ubrzo i domaći navijači i igrači. Nakon prodora Todorovića po levoj strani, lopta je ubačena u kazneni prostor rivala, kapiten Lazveski je ostavlja do mladog Uroša Čeljića koji je plasira u mrežu Popovića, 1:1 u 32. minutu. Do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo.

Drugi deo meča protekao je u dosta čvršćoj igri na obe strane, rezultat je bio takav da nije bilo mnogo rizika u igri fudbalera na terenu. Domaći tim je pokazao da zna u svakom trenutku šta će sa loptom i na kraju je došlo do podele bodova.

 

 

OFK Vršac - OFK Beograd 1:1 (1:1)

OFK Vršac: Andrijanić, Blagojević (od 77' Stašević), Zoćević, Milivojević (od 46' Miladinović), Todorović (od 77' Kumi Andy), Lazevski, Sousa (od 63' Glavinić), Stojković, Čeljić, Diouf, Tomić (od 89' Braunović)

OFK Beograd: Popović, Gojković, Georgijević (od 71' Kasalica), Ilić, Knežević, Marković, Đermanović, Nikolić, Stanković, J. Mituljikić (od 71' Kahvić), N. Mituljikić (od 87' Stanković)

U sledećem kolu OFK Beograd dočekuje Mačvu iz Šabca, dok sastav Vršca ide na noge Tekstilcu iz Odžaka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading