JANOŠIK ŽELI DA POLUSEZONU ZAVRŠI TRIJUMFOM: Odložen meč sa Rapidom prilika za nastavak pobedničkog niza!

Autor:

Sport

27.10.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider na tabeli ozbiljno shvata svakog rivala.

JANOŠIK ŽELI DA POLUSEZONU ZAVRŠI TRIJUMFOM: Odložen meč sa Rapidom prilika za nastavak pobedničkog niza!

Foto: FK Janošik

Predstojećeg vikenda na programu su mečevi odloženog sedmog kola Opštinske lige Alibunar-Plandište, jedan od duela igra se na stadionu u Banatskom Karlovcu gde će ekipa Rapida ugostiti Janošik.

Mladi sportski kolektiv Rapida osnovan je 2020. godine i u prošloj takmičarskoj godini ekipa je stigla do najboljeg plasmana od početka takmičenja u ligi, a to je treća pozicija na tabeli. Trenutno se tim iz Nikolinca sa učinkom od tri trijumfa, jednog remija i dva poraza nalazi na četvrtom mestu sa 10 osvojenih bodova.

Na domaćem terenu u prvenstvu sastav Rapida je odigrao tek dva meča, tom prilikom zabeležio je remi i trijumf, postigao je tri pogotka, dok je njihov golman pred svojim navijačima i dalje nesavladan.

Republika

Foto: FK Janošik

Najavni poster

Nedeljni gost na terenu u Banatskom Karlovcu biće aktuelni lider na tabeli, sastav Janošika koji je po mnogim paramterima spreman da se nakon pet godina vrati u Drugu južnobanatsku ligu. Trenutno se ekipa sa maksimalnim učinkom nalazi na prvoj poziciji u ligi, sa tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Iz Janošika su povodom nedeljnog meča za naš portal poručili:

- Veliko uzbuđenje vlada u našim redovima pred gostovanje u Banatskom Karlovcu, imamo priliku da jesenji deo prvenstva završimo sa maksimalnim učinkom, i da sa odličnom zalihom uđemo u drugi deo. Spremni smo da izmerimo snage sa Rapidom, i nadamo se trijumfu. 

U prošlogodišnjim duelima ova dva tima "podeljena" je po jedna pobeda, Rapid je na gostovanju slavio sa 4:3, dok je Janošik takođe u gostima bio bolji sa 2:1.

Rapid (Nikolinci) - Janošik

Nedelja, 29. oktobar od 13.30

Stadion u Banatskom Karlovcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading