SLEDI DERBI: Stadion "Široki Potok" je spreman da dočeka goste iz Lozovika!

Autor:

Sport

26.10.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel dva tima sa samog začelja tabele.

SLEDI DERBI: Stadion "Široki Potok" je spreman da dočeka goste iz Lozovika!

Foto: FK Omladinac Rakinac

U okviru 11. kola Podunavske okružne lige ekipa Omladinca iz Rakinca ugostiće sastav Udarnika iz Lozovika, utakmica se igra u nedelju, 29. oktobra od 13.30.

Nedeljni domaćin na stadionu "Široki Potok" u Rakincu i dalje traži pravu igru koja ga je krasila tokom prošle sezone kada je stigao do šampionske titule i plasmana u okružni rang. Omladinac je u dosadašnjih deset mečeva sakupio tri boda, i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli.

Imao je sastav Omladinca na dosadašnjih pet mečeva pred svojim navijačima šanse da osvoji i više od dva boda, koliko je upisao, ali u pojedinim susretima nije bilo sportske sreće na njihovoj strani. Stručni štab tima iz Rakinca je povodom nedeljnog susreta za naš portal poručio:

- Gostuje nam šampion Podunavske okružne lige iz sezone 11/12, ali su sada povratnici u ovaj rang baš kao i mi. Ovakvi mečevi nose epitet derbija, bez obzira na situacija na tabeli i rang takmičenja. Čekamo i dalje prvi trijumf u ligi, imamo priliku da to učinimo u nedelju, a za to će nam biti potrebna podrška navijača, koje ovom prilikom pozivamo da nam se pridruže u što većem broju. 

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Teren u Rakincu

Bivši zonaš iz Lozovika će u nedelju gostovati u Rakincu rivalu koji je baš kao i Udarnik u slaboj situaciji na tabeli. Udarnik trenutno nema osvojenih bodova, i nalazi se na poslednjoj poziciji u ligi. Ušao je klub nakon godinu dana pauze u takmičenje prošle godine, i stigao je do plasmana u aktuelni rang, ali trenutno je jako blizu povratka u niži. 

Golman Udarnika je na deset susreta savladan čak 40 puta, što je druga najslabija odbrana u ligi, čuvar mreže Omladinca je savladan dva puta više, i oni su u tom paramteru na negativnom prvom mestu.

Omladinac (Rakinac) - Udarnik (Lozovik)

Nedelja, 29. oktobar od 13.30

Stadion "Široki Potok"

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading