GOLEADA NA STADIONU "JORGOVAN": Deset golova, devet žutih kartona i meč pun šansi na obe strane!

Autor:

Sport

26.10.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšijski derbi za desetku!

GOLEADA NA STADIONU "JORGOVAN": Deset golova, devet žutih kartona i meč pun šansi na obe strane!

Foto: FK Kotlenik Leskovac

U okviru osmog kola Šumadijske lige "Jug" ekipa Borca (Pajsijevići) ugostila je sastav Kotlenika iz sela Leskovac. Domaći tim je ušao u ovaj duel sa osam osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za petu poziciju na tabeli, dok su gosti sa jednim bodom manje držali sedmo mesto.

Komšijski derbi privukao je oko 60-tak gledalaca, i svi prisutni se nisu pokajali što su ove subote bili na stadionu "Jorgovan" u Pajsijeviću.

Poveli su gosti u 14. minutu preko Miloša Jošovića, ali su domaći preko Nemanje Mikića izjednačili par minuta kasnije. Nova promena rezultata viđena je ubrzo, Slađan Dubić vratio je prednost na stranu Kotlenika na isteku 20. minuta, 2:1.

Usledio je period otvorene igre na obe strane, pa je publika imala prilike da vidi još čak pet golova do odlaska na odmor. Poveli su gosti sa 3:1 preko Ivana Miletića, ali je Borac sa dva brza gola Mikića i Dedovića stigao do 3:3.

Do odlaska na odmor gosti su preko Stanojevića "sa kreča", i drugim golom Dubića stigli do prednosti od 5:3.

Tempo utakmice u drugom delu je bio dosta slabiji u odnosu na prvi, što se i očekivalo, imajući u vidu da je potrošnja igrača tokom prvih 45 minuta bila zaista velika.

Sastav Borca je u 58. minutu drugim pogotkom Dedovića stigao do samo jednog gola zaostatka, 5:4. Pokušavali su gosti da prelome utakmicu još jednim pogotkom, i da time reše pitanje pobednika, ali nisu uspeli da iskoriste svoje šanse. 

Na isteku 86. minuta Dedović overava svoj het-trik i trećim pogotkom na meču postavlja ispostaviće se konačnih 5:5. Na ovom meču sudija Radunović pokazao je čak devet žutih kartona i jedan crveni.

Borac (Pajsijevići) - Kotlenik (Leskovac) 5:5 (3:5)

Borac: Obradović (od 46' Lekić), Pavlović (od 48' Radisavljević), Todorović, Rašković, Jošović, L. Novićević, Dedović, A. Novićević, Jovanović, Mikić, Kulidžan (od 50' Stolić)

Kotlenik: Miladinović, P. Stanojević, Tonić, V. Stanojević, Nedeljković, Nešović (od 62' Anđelković), Dubić (od 80' Ivković), Jošović, Miletić, Lj. Stanojević, Kučparić 

Ovaj remi je oba kluba zadržao na pozicijama na kojima su bili i pre njega. U sledećem kolu Kotlenik dočekuje ekipu Karađorđa (Vučić), dok sastav Borca ide na noge Crvenoj zvezdi iz Miraševca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading