VELIKI TRIJUMF U ALEKSANDROVU: Omladinac nastavlja trku sa Vojvodinom za prvo mesto!

Autor:

Sport

25.10.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija fudbalera tima iz Ravnog Topolovca.

VELIKI TRIJUMF U ALEKSANDROVU: Omladinac nastavlja trku sa Vojvodinom za prvo mesto!

Foto: FK Omladinac Ravni Topolovac

U okviru osmog kola Međuopštinske lige Kikinda-Žitište ekipa Borca iz Aleksandrova ugostila je sastav Omladinca (Ravni Topolovac). Gosti su na ovaj meč došli sa deobe prve pozicije i 19 osvojenih bodova, dok su domaćini bili sa sedam manje na deobi trećeg mesta u ligi.

Na stadionu "Lukarelo" u Aleksandrovu ovaj duel okupio je oko 100-tinak gledalaca, za tim Omladinca ovo je po mnogima bilo najteže jesenje gostovanje, Borac je od starta sezone poražen pred svojim navijačima jedino od Vojvodine (2:4).

Prvi deo meča protekao je u ravnopravnoj igri sa obe strane, velika borba vodila se između dva šesnaesterca, ali je publika imala prilike da tokom prvih 45 minuta vidi tri odlične prilike. Dva zicera imali su fudbaleri Omladinca, ali isti nisu pretvoreni u gol, dok je udarac Luke Javorine, završio na stativi gola gostiju.

Republika

Foto: FK Omladinac Ravni Topolovac

Fudbaleri Omladinca već treniraju za sledeći meč

Drugo poluvreme počelo je pritiskom gostujućih fudbalera na gol domaćina, a isti je pojačan sa dve izmene u 52. minutu u redovima Omladinca. Nakon odličnog centaršuta Đukića, lopta je stigla do rezerviste Miloša Kapura koji donosi prednost gostima, 1:0 u 62. minutu.

Ubrzo su i domaći izvršili dve izmene, pomerili su sve linije visoko na polovini rivala i pokušavali su da dođu do izjednačenja, međutim, golman Đolai je u par navrata odličnim intervencijama čuvao svoj gol.

Pred sam kraj meča, u 89. minutu nakon kontrnapada Robert Bakoš je na asistenciju Kapura pogodio za prednost Omladinca od 2:0, i time je rešeno pitanje pobednika. 

Borac (Aleksandrovo) - Omladinac (Ravni Topolovac) 0:2 (0:0)

Borac: Puhar, Aćamović, Cobor, Samolov (od 63' Medić), Gajinov, Štikovac, Toškov, Jakšić (od 48' Tomin), Barbul, Brajić (od 63' Zečević), Javorina (od 76' Romanov)

Omladinac: Đolai, Banč (od 52' M. Kapur), Ćirovski, Z. Kapur, Rajlić, Šarenac (od 91' Nadaždin), Bakoš, Savić (od 85' Kujundžić), Đukić, Mijatović (od 52' Popov), Vlajić

Nastavio je Omladinac trku sa Vojvodinom iz Bašaida za prvo mesto na tabeli, a u sledećem kolu u Ravni Topolovac dolazi sastav 1. Oktobra (Srpski Itebej), dok tim Borca ide na noge Rohamu iz Nove Crnje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading