ČEKA SE ZIMSKA PAUZA ZA PROMENE: Tim iz Zvezdana dočekuje bivšeg zonaša!

Autor:

Sport

25.10.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik fudbalskog kluba Kosovo, Milan Mirković je najavio "burnu" zimu.

ČEKA SE ZIMSKA PAUZA ZA PROMENE: Tim iz Zvezdana dočekuje bivšeg zonaša!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

U okviru 11. kola Zaječarske okružne lige ekipa Kosova iz Zvezdana ugostiće sastav BSK Bogovine, utakmica je zakazana za subotu, 28. oktobar od 14 časova.

Domaćin predstojećeg duela je ove sezone sklopio tim za više ambicije, ali trenutno nikome u klubu nije jasno šta se desilo, i zašto je "sportska sreća" napustila redove sastava iz Zvezdana. Trenutno se ekipa Kosova nalazi na 13 poziciji sa pet osvojenih bodova, pet više ima prvi sledeći klub na tabeli koji je bolje pozicioniran.

U poslednja dva ligaška susreta ekipa je zabeležila dva poraza rezultatom 3:2, pre toga je remizala sa Osnićem (2:2) koji do tog susreta nije imao ni jedan osvojen bod. Situacija nije sjajna, ali sada nije vreme da se preispituju neke odluke, već će se to raditi na kraju jesenjeg dela prvenstva.

Republika

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Ekipa Kosova iz Zvezdana

Predsednik fudbalskog kluba Kosovo iz Zvezdana, Milan Mirković je za naš portal izjavio:

- Nismo zadovoljni trenutnim plasmanom, i to je svima jasno, od igrača do članova uprave, spremni smo da promenimo određene stvari, ali ćemo za to sačekati kraj prvog dela prvenstva. I pored loših rezultata svi se držimo zajedno, verujemo da će ovaj težak period biti iza nas, i nadamo se da će se to što pre desiti. Zimsku pauzu ćemo pokušati da iskoristimo na pravi način, ali do odmora želimo da sakupimo što više bodova. 

Subotnji gost u Zvedanu se nakon sedam vezanih sezona u Zoni Istok zbog slabijih rezultata prošle godine vratio u okružni rang fudbala. Forma BSK-a je promenjiva, i trenutno se tim sa učinkom od po tri trijumfa, remija i poraza nalazi na deobi desete pozicije na tabeli. 

Traže i dalje pravu formu fudbaleri tima iz Bogovine, napravili su u jednom trenutku niz od pet mečeva bez poraza, ali su u tom periodu osvojili "samo" devet bodova. Pred svojim navijačima su uisali sva tri trijumfa, dok su na gostovanjima pored dva poraza, upisali tri remija. 

Kosovo (Zvezdan) - BSK (Bogovina)

Subota, 28. oktobar od 14 časova

Teren u Zvezdanu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

25.10.2023 20:10

Ekipa Osnića je pobedila tu utakmicu 5:1 (gosti su došli sa 10 igrača), a pre tog kola je imala 8 bodova.